مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه گفت: سالانه حدود 180تن فلفل در این استان توليد و روانه بازار مصرف مي‌شود.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛اسماعيل پرويزي‌فر گفت: سالانه در استان كرمانشاه حدود 60هكتار فلفل كشت مي‌شود.

پرويزي فر گفت: فلفل استان بيشتر در شهرستان‌هاي كرمانشاه، جوانرود، گيلان‌غرب، سرپل ذهاب، و صحنه توليد مي‌شود.

پرویزی فر گفت: 40هكتار از فلفل كشت شده در استان فلفل معمولي بوده كه متوسط عملكرد آن حدود 3تن در هكتار است و مجموع ميزان توليد فلفل معمولي در استان حدود 120تن در سال مي‌باشد.

وي نوع ديگر فلفل كشت شده در استان را فلفل دلمه‌اي اعلام كرد و افزود: متوسط عملكرد اين محصول در هر هكتار 4 تن بوده و سالانه در استان حدود 60تن فلفل دلمه‌اي توليد و روانه بازار مي‌گردد.



انتهای پیام/ ا

برچسب ها: کرمانشاه ، کشت ، سالانه ، هکتار ، فلفل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.