به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، رييس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات فرماندهي انتظامي استان اصفهان بيان داشت: در پي شكايت تعدادي از بانوان مبني بر اغفال و فريب آنان توسط فردي در شبكه هاي اجتماعي موبايلي موضوع در دستور كار اين پليس قرار گرفت.
وي افزود:شاكيان در اظهارات خود بيان داشتند در يكي از شبكه هاي اجتماعي مجازي با فردي كه خود را خلبان معرفي كرده و تصاويري با لباس خلباني را بر روي صفحه شخصي اش انتشار داده آشنا شده و به پيشنهاد ازدواج او پاسخ مثبت مي دهند.
رئيس پليس فتا استان ادامه داد:پس از مدتي كه ارتباط در فضاي مجازي بين قربانيان و متهم انجام يافت فرد شياد درخواست ملاقات حضوري با طعمه هاي خود كرده و در فرصتي مناسب طلا و جواهرات آنها را به سرقت مي برده است.
سرهنگ مرتضوي با بيان اينكه در تحقيقات و اقدامات ويژه در فضاي مجازي مشخص شد كه فردي با جعل مدارك خلباني اقدام به اغفال دختران و زنان جوان و با اين شيوه توانسته تا كنون طلاجات و زيورآلات 50 زن را سرقت كند گفت: با شناسايي مخفيگاه متهم كارآگاهان اين پليس طي هماهنگي با مقام قضايي وي را در يك عمليات غافلگيرانه دستگير كردند.
اين مقام انتظامي عنوان داشت: بانوان جواني كه به اين شيوه از آنان سوء استفاده شده مي توانند جهت پيگيري پرونده و تنظيم شكايت خود از متهم به پليس فتاي استان واقع در خيابان قائميه مراجعه كنند.
سرهنگ مرتضوي با بيان اينكه بارها پليس به مردم گفته كه فضاي مجازي فضاي قابل اعتمادي نيست و نبايد فريب كساني كه با عناوين و تصاوير شيك در شبكه هاي اجتماعي ظاهر مي شوند را بخورند گفت: يكي از آسيب هاي فضاي مجازي كه به وفور شاهد آن هستيم هويت كاذب است كه افراد كلاهبردار و شياد با هويت هاي جعلي و فريبنده قصد سوءاستفاده از كاربران را دارند.
رئيس پليس فتاي استان اصفهان گفت: هشدار ما به مردم اين است
كه از ارتباط با افراد غريبه در شبكه هاي اجتماعي خودداري كنند و بدون تحقيق و
بررسي به ملاقات با افرادي كه در فضاي مجازي با آنها آشنا مي شوند نروند.
انتهای پیام/گ