وی ادامه داد: در حال حاضر میزان نمک مصرفی 12 گرم است و اگر به میزان 50 درصد مصرف آن کاهش یابد و به 6 گرم برسد باز هم این میزان نمک برای سلامتی افراد مضر است.
به گفته دکتر دیناروند، براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت تا 10 سال آینده باید میزان نمک مصرفی را تا 5 گرم کاهش داد.
وی همچنین، بر کاهش مصرف میزان روغن های با اسید چرب اشباع و ترانس موجود در مواد غذایی تولیدی تاکید کرد و افزود: با توصیه به مردم کمتر می توانیم میزان مصرف روغن های با اسیدچرب اشباع و ترانس را کاهش دهیم، به همین دلیل لازم است از کارخانجات تولید مواد غذایی به منظور کاهش این نوع روغن ها شروع کنیم.
به گفته دکتر دیناروند، همچنین می توان در صنعت تولید غذا کاهش مصرف نمک را شروع کرد و آن را به حداقل رساند.
معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به وجود برنامه هایی به منظور کنترل دیابت و بیماری های قلبی و عروقی، اظهار داشت: لازم است در این خصوص شاخص های ارزشیابی اهدافمان را داشته باشیم.
وی همچنین بر تقویت شبکه آزمایشگاهی در کشور تاکید کرد.
دکتر دیناروند در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود برنامه های عملیاتی در چهار چوب استراتژی های دیده شده، افزود: بازار دارویی براساس سهم هر حوزه ای که به آن دسته بندی ATC می گویند، انجام می شودو در حال حاضر سهم گروه های مختلف ATc را داریم.
وی، با تاکید بر این که لازم است حدود 14 میلیون نفر از نظر چربی خون اصلاح شوند، گفت: براساس آماری در گذشته تنها 13 درصد مردم دارو درمانی می کنند و این در حالی است که داروهای این بیماری گران قیمت نمی باشد.
به گفته رییس سازمان غذا و دارو، در حال حاضر 10 میلیون نفر در معرض خطر دیابت هستند که حدود 2.5 میلیون نفر دارو می گیرند.
انتهای پیام/