به گزارش خبرنگار اخبار
داغ گروه
فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، نصرالله پژمانفر نماینده مجلس شورای اسلامی درباره برخی از مشکلات این روزهای شبکههای اجتماعی مجازی همچون تلگرام و اظهارات شرکت ساپورتکننده آن مبنی بر اینکه مشکل از داخل ایران است، گفت:برخی حرفها در خصوص دخالت حاکمیت در فعالیت شبکههای اجتماعی کاملا غیرکارشناسانه است و ادله کافی در این باره وجود دارد؛ این مطالب صرفا شایعه بوده و به هیچ وجه واقعیت ندارد.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی افزود: در همه جای دنیا و به ویژه کشورهای پیشرفته ارائه خدمات اینترنتی، از طریق «شبکه ملی اطلاعات» صورت می گیرد و در برنامه پنجم توسعه نیز به تاسیس "شبکه ملی اطلاعات" اشاره شده و وزارت ارتباطات مکلف به راهاندازی آن است اما علیرغم تکالیفی که «شورای عالی فضای مجازی» مشخص کرده، اما متاسفانه وزرات ارتباطات همچنان نسبت به راه اندازی این شبکه تعلل به خرج میدهد.
وی با بیان اینکه امروزه نیاز به شبکه های اجتماعی در مخاطبان ایجاد شده اما انتظارات آنها پاسخ داده نمیشود، افزود: وقتی سروری که اینترنت ایران از آن استفاده میکند مثلا در کشور کانادا باشد به یقین افت کیفیت و افت سرعت ایجاد میشود.
راهاندازی شبکه ملی ارتباطات مساوی با حل مشکلات اینترنتی
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه پهنای باند اینترنت موجود به دلیل آنکه از خارج کشور وارد میشود و سرورهای آن داخل ایران نیست بسیار پرهزینه هستند، گفت: با راهاندازی شبکه ملی ارتباطات این مشکل حل خواهد شد زیرا به دلیل فقدان آن، خدماتی که در چنین شرایطی ارائه میشود گران، ناامن و بیکیفیت است.
اینترنت ایران گران، ناامن و بی کیفیت است
پژمانفر ادامه داد: قیمت اینترنت در کشور ایران نسبت به دیگر کشورها حتی در جایگاه قیاس با کشورهای جهان سوم، بسیار بالاتر است و متاسفانه بیعدالتیهای بسیاری انجام میگیرد و دولت هزینه بسیار بالایی را از مردم مطالبه میکند.
مجلس تخلف دولت را در عدم راه اندازی شبکه ملی ارتباطات پیگیری میکند
وی با تاکید براینکه در شبکههای مجازی و اینترنتی فضای ناامنی حاکم است و امنیت سیاسی، خصوصی و... به دلیل آنکه این اینترنت خارجی است وجود ندارد، افزود: به رغم تاکید و قوانین بالادستی تاکنون وزارتخانه هیچ گونه اقدامی در رابطه با این موضوع انجام نداده و کمیسیون فرهنگی این مسئله را بهعنوان یک تخلف که اعتبارات لازم هم برای آن پیشبینی شده، پیگیری خواهد کرد.
چند روز پیش تلگرام در توئیتی رسمی خطاب به کاربران ایرانی که معتقدند این شبکه در داخل ایران کند شده است، گفت: شرکتهای تأمینکننده اینترنت در ایران دچار محدودیت ترافیک شدهاند و مشکل از داخل ایران است.
منبع: خانه ملت
انتهای پیام/