محمد حسین برخوردار رییس مجمع واردات در گفتگو با خبرنگار
حوزه تجارت گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به شرایط اقتصاد ایران پس از تحریم گفت:خوشبختانه دولت یازدهم از اقتصاددانان با تجربه تشکیل شده که این یک مزیت برای دولت حساب میشود.
وی افزود: دولت باید با توجه به تجربه سالهای گذشته که نفت را فروختیم و پول آن را به جای این که در زیرساختها مصرف کنیم صرف واردات کردیم باید تصمیم درست را اتخاذ کند.
به گفته رییس مجمع واردات پولهای بلوکه شده ایران بیش از 108 میلیارد دلار است چرا که از سالهای گذشته ایران از بسیاری از کشورها طلب کار است.
وی ادامه داد: باید پولهای بلوکه شده ایران حتما در اصلاح زیرساختها مانند راه و جادهسازی هزینه شود تا شاهد خروج کشور از رکود باشیم.
برخوردار با اشاره به این که اقتصاد ایران پس از تحریم یک شبه تغییر نمیکند ،تصریح کرد: با توجه به زمان طولانی تحریم و در پی آن رکود و تورم نباید انتظارتغییرات آنی را در اقتصاد داشت.
رییس مجمع واردات ادامه داد: برای خروج از رکود باید برنامهریزی کرد که به هر بخش از زیر ساختها چه میزان هزینه تخصیص داده شود.
وی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به جذب سرمایهگذاریهای خارجی در کشور گفت: سرمایهگذاری در بخشی بیشتر است که منفعت بیشتری داشته باشد و در این راستا به نظر می رسد که دو بخش معدن و نفت ما سرمایه بیشتری را به خود جذب کند که باید شرایطی فراهم شود تا ایران در کالاهای مصرفی به کشورهای خارجی وابسته نشود و سرمایهگذاریهای مشترکی انجام شود که بخشی از محصولات آن صادر شود.
برخوردار با تاکیدبر اهمیت فرهنگ همدلی و همزبانی بین دولت و ملت گفت: متاسفانه در سالهای گذشته بین دولت و ملت جدایی افتاده و اگر ملت دولت را از خود نداند و به دولت کمک نکند حتی تحریمها نیز برداشته شود اتفاقی رخ نخواهد داد.
وی ادامه داد: مردم باید به مصرف درست و بهینه عادت کنند و به اهمیت صنعت داخلی و تجارت در جهت منافع کشور توجه نمایند.
انتهای پیام/