به گزارش خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی مدرسه عالی کسب و کار ماهان، هادی سیّاری در نشست اساتید و اعضای شورای سیاست گذاری دوره های MBA و DBA موسسه ماهان با بیان اینکه بایستی برای کسب و کارهای ایرانی راهبران و مدیرانی را پرورش داد که توانایی رهبری و مدیریت تغییرات را داشته باشند اظهار داشت: آنچه که این روزها و در جریان توافقات هسته ای دغدغه عمده صاحبان کسب و کار و بنگاههای اقتصادی کوچک و بزرگ برشمرده می شود این است که بر سر اقتصاد و بازار کسب و کار چه پیش خواهد آمد؟
هادی سیاری افزود: در این بین تحلیل گران اقتصادی هر یک به ظن خویش از فرصتها و تهدیداتی که دوران پسا تحریم با خود به همراه خواهد داشت سخن می گویند. نگاه خوش بینانه بازارها به نتایج توافقات هسته ای پس از کاهش قیمت ارز و طلا ،بیانگر موجی از امید به بهبود اوضاع اقتصادی کشور است که گشایش در نظام مالی و برقراری روابط بین المللی بین بانکهای داخلی و خارجی و خروج نظام مالی کشور از تحریم ها،کاهش هزینه های سنگین مالی برای بنگاههای اقتصادی و رفع مشکلات و معضلات اقتصادی آنها را به ارمغان خواهد داشت.
وی گفت :رفع تحریم های نفتی با افزایش درآمد دولت باعث افزایش نقدینگی در کشور می گردد. اما آیا این اینکه که صرفأ با امید به این تحولات منتظر معجزه در وضعیت اقتصادی کسب و کار های خصوصی بودن نگرشی است هوشمندانه یا خیر موضوعی است که این روزها باب تعامل بسیاری از تصمیم گیران و تصمیم سازان بنگاههای خصوصی می باشد.
رئیس مدرسه عالی کسب و کار ماهان افزود : آنچه که واضح و مبرهن است هر فرصتی بدون تهدید نخواهد بود و هر فرصتی قابل شناسایی نیست و البته که همه فعالان کسب و کار به تنهایی و صرفا با تکیه به تجربه حرفه ای خود موفق به شکار فرصت ها نخواهند بود.
وی در ادامه اظهار داشت : از دیدگاه بسیاری از تحلیل گران رفع تحریم ها و بروز هیجانات کاذب و یکباره در بازار سرمایه و افزایش نقدینگی کشور افزایش احتمالی تورم را به همراه خواهد داشت و بخش خصوصی ممکن است توان رقابتی خود را برای ورود به عرصه های اقتصادی از دست بدهد و یا توانایی خلق مزیت های رقابتی برای مقابله استراتژیک با برندهای بین المللی معتبر که هم اکنون پشت مرزهای کشور به انتظار ایستاده اند را نداشته باشد. بنابراین در روند جهانی شدن برای توسعه پایدار و بهره مندی از فرصتهای اقتصادی و یا حفظ بقا ،مدیران و فعالان عرصه کسب و کار بایستی بتوانند با خلق و پرورش شایستگی در خود و سرمایه های انسانی خود به ارزش آفرینی پرداخته و با تفکر استراتژیک تغییرات پیش رو را رهبری و مدیریت کنند.
هادی سیّاری همچنین با بیان اینکه وظیفه ما به عنوان متولیان آموزش کاربردی مهارتی در ایران طراحی و تدوین دوره هایی است که بتواند این نیاز اساسی از کسب و کارهای ایرانی را مرتفع سازد ،دوره های DBA و MBA کاربردی مهارتی را راهکاری برای عرض اندام صنایع و بنگاههای اقتصادی ،تولیدی و بازرگانی در دوران پسا تحریم دانست.
همچنین در این نشست آناهیتا شهنواز، مدیر روابط عمومی مدرسه عالی کسب و کار ماهان از پذیرش در بیست و دومین دوره DBA و یک صد و چهل و هفتمین دوره MBA ماهان خبر داده و افزود : ثبت نام از چندی پیش آغاز و تا پایان تیر ماه ادامه دارد.
وی گفت :این دوره ها که با مجوز رسمی از وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری ایران و به صورت حضوری و یا آنلاین برگزار می گردد با حضور مدیران عالی رتبه بنگاهها و کسب و کار های خصوصی و یا سازمان های دولتی به عنوان دانشپذیر و اساتید حرفه ای با نگرش کاربردی و متدولوژی تدریس کاربردی مهارتی و همچنین با همکاری علمی آموزش دانشگاهها و مدارس عالی کسب و کار معتبر بین المللی برگزار می گردد.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از این دوره ها و شرایط پذیرش به سایت موسسه Mahanbs.com مراجعه نمایند.