مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: عدم وابستگی توليد به شرايط محيطی و امكان بازاريابی مناسب و تنظيم برنامه كشت مطابق با نياز بازار از مهم ترین مزایای کشت گلخانه ای است.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ فریبرز زارع افزود: تولید در گلخانه از راهکارهای مؤثری است که می تواند منجر به افزایش کارآیی مصرف آب و تولید مواد غذایی شود.

وی تصریح کرد: با روش آبیاری تحت فشار در گلخانه، صرفه جویی در مصرف آب نیز عینیّت می یابد.

زارع ادامه داد: مصرف کودها همراه با آب آبیاری در گلخانه ها ضمن افزایش کارآیی مصرف کودها راهکاری برای کاهش هزینه های تولید است.

مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: از آنجا که بیشترین راندمان مصرف آب در کشت گلخانه‌ای است و کشاورز در این نوع کشت، تجهیزات دقیق تَری، برای کنترل عملیات آبیاری محصول در اختیار دارد، از این رو یکی از راهکارهای سازگاری با خشکسالی، حرکت به سمت کشت‌های متمرکز به ویژه کشت گلخانه است.

وی افزود: تداوم كار و توليد محصول در تمام فصل های سال با توجه با امكان كنترل عوامل محيطی و تنظيم شرايط مورد نياز گياه را باید در صرت اجرای کشت گلخانه ای امکانپذیر قلمداد نماییم

زارع تاکید کرد: بيشترين راندمان مصرف آب در كشت گلخانه‌ای است و کشاورز در این نوع کشت، تجهيزات دقیق تَری، برای کنترل عملیات آبیاری محصول در اختيار دارد، از این رو يكی از راهكارهای سازگاری با خشكسالی، حركت به سمت كشت‌های متمركز به ویژه كشت گلخانه است. 
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.