به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛سید رحمان دانیالی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم بحران های زیست محیطی دریاچه نمک را جدی دانست وگفت: هفت استان کشور روی دریاچه نمک تاثیر گذارند و مسولان باید برای ان اعتبارات ملی رادرنظربگیرند.
وی بر اهمیت الودگی ریزگردها تاکید کرد و افزود: برداشت بیرویه از منابع آبی زیرزمینی، احداث سدهای بزرگ و کوچک و... موجب کاهش پوشش گیاهی و در پی آن سست شدن خاک شده و با وزش باد افزایش ریزگرد را شاهد خواهیم بود.
دانیالی ادامه داد: آلودگی هوا و معضل ریزگردها یکی از مهمترین چالش های زیست محیطی در استان است که باید به خوبی مورد توجه قرار گرفته و اطلاع رسانی شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم ادامه داد:متأسفانه کمبود شدید منابع آب دریاچه نمک قم را در وضعیت بحرانی قرار داده است و باید برای حل این مشکل به صورت کارشناسانه چارهاندیشی کرد.
وی با بیان اینکه استان قم یک استان بسیار بادخیز است ادامه داد: از خردادماه تا آخر تابستان وزش بادهای شدید را در استان شاهد هستیم و این موضوع در تشدید آلودگیها موثر است.
دانیالی گفت: اثرات ناشی از سوختن زغال در این دریاچه میتواند به صورت طولانی مدت در بدن باقی بماند در انتقال قارچها و میکروبها و بروز سرطانهای مختلف، بیماریهای قلبی – عروقی و بیماریهای پوستی و اختلال در اکسیژنرسانی به سلولها و بافتها اثرگذار باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم با بیان اینکه باید با برنامهریزی تالاب قم را نجات دهیم در پایان افزود: اگر هر ارگانی خودش را عقب بکشد و کار را گردن دیگری بیندازد مشکل گریبان همه را خواهد گرفت.
انتهای پیام/ ا