به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نیلوفر حیدری گفت: برای خرید گوشت باید رنگ آن صورتی طبیعی بوده و بیش از حد قرمز رنگ و یا خیلی بیرنگ نباشند و بوی بد ندهد و سطح آن لیز و مرطوب نباشد.
وی در خصوص خریداری گوشت چرخ کرده اضافه کرد: افراد از فروشنده بخواهند عمل چرخ کردن گوشت را در حضور آنها انجام دهد.
کارشناس تغذیه در خصوص ویژگیهای گوشت مرغ سالم گفت: مرغ سالم باید پوستی شفاف و مرطوب داشته و بوی بد ندهد.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: رنگ گوشت مرغ نیز باید طبیعی بوده و زمانی که رگههایی از رنگ خاکستری یا سبز در آن مشاهده شد باید از مصرف آن اجتناب شود.
حیدری در ادامه در خصوص خرید ماهی نیز توصیه کرد:ماهی سالم دارای ویژگیهایی همچون فلس درخشنده، چشم برجسته و شفاف، آبششهای قرمز و بوی طبیعی است.
انهای پیام/ی