ابتلا به بیماری‌ها و نارسایی‌های کلیوی علاوه بر صدمات و عوارض جانی، خسارت‌های مالی سنگینی نیز به دنبال دارد، به همین دلیل قبل از بروز مشکلات جدی باید به فکر پیشگیری از این بیماری باشیم.

حسام فیض‌الله زاده فوق تخصص اورولوژی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: علایم بیماری کلیه تا مدت‌ها پس از ابتلا به این بیماری‌ نمایان نمی‌شود و به همین دلیل فرد مبتلا تا چندین ماه و حتی تا چندین سال از بیماری‌ خود بی‌اطلاع می‌ماند.

وی با بیان اینکه بیماری کلیه به نوعی بیماری بی‌ سر و صدا نامیده می‌شود، افزود: در صورت ابتلا به بیماری کلیه مشکلات زیادی در انتظار فرد مبتلا است که اگر فردی برای یکبار این مشکلات را تجربه کند، به طور قطع برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کلیه اقدامات جدی تری را صورت می‌دهد.

فیض الله زاده تاکید کرد: ابتلا به بیماری‌ها و نارسایی‌های کلیوی علاوه بر صدمات و عوارض جانی، خسارت‌های مالی سنگین نیز به دنبال دارد، به همین دلیل قبل از بروز مشکلات جدی باید به فکر پیشگیری از این بیماری باشیم.

وی یادآور شد: به عنوان مثال وقتی کلیه فردی دچار بیماری و نارسایی مزمن کلیه شد، در آن صورت یا باید در هفته چندین مرتبه تحت دیالیز قرار بگیرد و یا اینکه عمل جراحی پیوند کلیه برای او صورت گیرد. 

فیض الله زاده خاطر نشان کرد: هم دیالیز و هم پیوند کلیه هزینه های بالایی دارد و به عنوان نمونه برای انجام یک پیوند کلیه علاوه بر اینکه باید به دنبال کلیه مناسب بود، بلکه باید بیش از10 میلیون تومان هزینه کرد. 

وی گفت: درحال حاضر دستگاه‌های دیالیز نیز به تعداد کافی و در واقع متناسب با بیماران کلیوی در کشور وجود ندارد و فرد مبتلا در بسیاری از موارد ناچار در صف های طولانی انجام عمل دیالیز منتظر بماند. 




انتهای پیام/ 
برچسب ها: کلیه ، اورولوژی ، دیالیز ، جراحی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار