548 هزار قطعه در واحد های مرغداری شهرستان قائم شهر جوجه ریزی شد.

جوجه ریزی548 هزار قطعه در واحد های مرغداریبه گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر گفت: در خرداد امسال 548 هزار و 150 قطعه جوجه ریزی در واحد های مرغداری این شهرستان انجام شد.

فرزین فرهادی با بیان اینکه این میزان جوجه ریزی در 36 واحد مرغداری انجام شده است افزود: 987 تن گوشت سفید به ارزش بالغ بر 60 میلیارد و 207 میلیون ریال در شهرستان قائم شهر تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر اطلاع رسانی و ارائه توصیه های فنی توسط کارشناسان این مدیریت به مرغداران و توليدكنندگان موجب كاهش هزينه توليد، افزايش سود آوری، اشتغالزایی مولد و تامين امنيت غذايی جامعه می شود.

فرهادی با بیان اینکه 8.38 درصد از سهمیه جوجه ریزی استان در طرح مدیریت تولید به این شهرستان اختصاص دارد خاطر نشان کرد: با اعمال نظارت بر ثبت سامانه به این شهرستان اختصاص دارد خاطر نشان کرد: با اعمال نظارت بر ثبت سامانه جوجه ریزی و ارائه آموزش های لازم به مرغداران می توان بستر صادارت را مهیا کرد.

انتهای پیام /د

برچسب ها: ساری ، جوجه ، قطعه ، واحد ، مرغداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.