نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا خواستار اعمال سختگیری‌های بیشتر "باراک اوباما" در مرحله نهایی مذاکرات هسته‌ای شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از هیل؛ نمایندگان جمهوریخواه کنگره آمریکا مدعی شدند تمدید ضرب الاجل 30 ژوئن (10 تیر) به مدت یک هفته نشان می‌دهد، مذاکرات به خوبی پیش نمی‌رود و از "باراک اوباما،" رئیس جمهور این کشور، خواستند تا پیش از آنکه مجبور به دستیابی به یک توافق بد شود - که قادر به از بین بردن قابلیت های اتمی ایران نیست - مذاکرات را ترک کند.

"مک تورن بری،" رئیس کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، تاکید کرد: ضرب الاجل‌ها و خطوط قرمز دولت در قبال ایران همگی در مسیر نادرستی حرکت می‌کند و این مساله تهدید بزرگی برای امنیت ملی آمریکا به شمار می رود. دستیابی به یک توافق هسته‌ای به هر قیمتی نه تنها کوتاه بینانه است بلکه خطرناک نیز خواهد بود.

جمهوری‌خواهان معتقدند دولت "اوباما" امتیازات زیادی را به ایران خواهد داد و به همین منظور خطوط قرمز خود را برای یک توافقنامه قابل قبول ترسیم کرده‌اند. آنها به طور خاص بر بازرسی هر زمان و هر مکان تاکید دارند که شامل تاسیسات نظامی و مسائل مربوط به تحقیقات سلاح های هسته ای در گذشته روشن و مشخص می‌شود. جمهوری‌خواهان همچنین خواستار این هستند که ایران با کاهش مرحله به مرحله تحریم‌ها موافقت کند.
"میچ مک کانل،" رهبر اکثریت سنا، نیز از دولت آمریکا خواسته است تا زمانی که مذاکره کنندگان بین المللی بتوانند بر سر این مسائل و سایر اهداف اساسی به توافق برسند، مذاکرات را متوقف کند.

"اد رویس،" رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، نیز مدعی شد که این منطقی است که هرگونه توافق با یک دولت حامی تروریسم باید شامل دستیابی استثنایی برای بازرسان بین المللی باشد.

"مارک کرک،" سناتور جمهوری‌خواه ایالت ایلینوی، نیز خواستار از بین رفتن برنامه وسیع هسته ای ایران و شفافیت کامل فعالیت های اتمی کشورمان شده است. "کرک" و "باب منندز" طرحی را ارائه کرده‌اند که کاخ سفید را ملزم می‌کند تا به کنگره اعلام کند آیا پول حاصل از لغو تحریم‌ها به سوی تروریسم و سلاح های هسته‌ای می رود یا به حساب‌های بانکی مقام های ایرانی منتقل می شود.

"کرک" مدعی شد توافق هسته‌ای می‌تواند 150 میلیارد دلار از دارایی‌های توقیف شده ایران را بازگرداند. اگر دولت نتواند محل هزینه شدن این اموال را تضمین کند، باید برای جلوگیری از توافق بد با ایران، از مذاکرات خارج شود.

اگر مذاکره کنندگان پیش از 9 ژوئیه (16 تیر) متن توافق را به کنگره ارائه دهند، کنگره 30 روز فرصت خواهد داشت تا توافق را مورد بازنگری قرار دهد و قطعنامه‌ای را برای رد آن به تصویب برساند. اگر کنگره این توافق را وتو کند، آنگاه کاخ سفید 12 روز فرصت خواهد داشت تا این قطعنامه را رد کند. کنگره نیز پس از آن 10 روز دیگر زمان خواهد داشت تا مانع از وتوی قطعنامه بوسیله کاخ سفید شود.

دولت آمریکا سه شنبه اعلام کرد مذاکرات هسته ای با ایران به مدت یک هفته تمدید خواهد شد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۲ تير ۱۳۹۴
ان شالله که یه توافق خوب بسته میشه و کشور از این بن بست خارج میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۷ ۱۱ تير ۱۳۹۴
ما هم اين مذاكرات رو ترک کنيم به نفعمونه حتما خيريتی بوده که کری پاش تو مذاكرات شکسته
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۶:۲۷ ۱۱ تير ۱۳۹۴
احمق‌ها فکر میکنن با بچه طرف هستن!. دعوای زرگری راه می‌اندازن!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۸ ۱۱ تير ۱۳۹۴
اگر امریکافکر می کنه ایران مثل لیبیه بتونه با این ترفندها برنامه هسته ای را نابود کنه کور خونده باید دولتمردان ما بفهمند نگاه انها به مانگاه گرگ ومیشه باید اگر به زیاد خواهیا ادامه دادند . به سرعت به این مذاکرات خاتمه داد. وبه سرعت برنامه های اتمی صلح امیز را ادامه داد . اگر تحدید اتمی کردند اقدام به تسلیح اتمی کنیم .مثل کره شمالی محکم به ایستیم.
آخرین اخبار