به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از کرمان؛ رضا قهری افزود : ميانگين عملكرد اين محصول در هر هکتار ، 4كيلوگرم است
وی خاطرنشان کرد : نياز آبي اين گياه در شهرستان بم 3 هزار متر مكعب در هكتار در طول يك دوره پرورش است.
قهری با تاكيد بر اينكه در مناطق كوهستاني اين شهرستان اقليم مناسب كشت زعفران مي باشد ، افزود : مبارزه با علف هاي هرز در مرحله داشت اهميت زيادي دارد.
وی با اشاره به اینکه زمان كاشت این محصول از اواسط شهريور شروع و تا اواسط مهرماه ادامه دارد خاطرنشان کرد: برداشت زعفران از مزارع شهرستان بم از اواسط آبان شروع می شود و تا اواسط آذر ادامه دارد.
قهری با اشاره به اینکه معمولاً پياز زعفران از شهرستان هاي بيرجند و زرند تهيه مي شود ، یادآور شد : كشاورزان جهت تهيه پياز زعفران به جهاد كشاورزي مراجعه کنند تا از سلامت پياز محصول خريداري شده اطمينان داشته باشند.