شهرت به عنوان دغدغه اصلی جوانان امروز، فرار از تفکر فرهنگی را در پی دارد.

محمدابراهیم جعفری از نقاشان پیشکسوت گسترش فضای فرهنگی در گفتگو با خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران؛ گفت: برای ایجاد یک جریان فرهنگی در جامعه باید فضای فرهنگی مناسب داشته باشیم که این مهم نیاز به یک برنامه‌ریزی اساسی دارد.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی که دانش‌آموزان دبیرستانی در صحبت‌های روزمره از الفاظ عجیب و غریب استفاده می‌کنند نمی‌توان با یک برنامه ضعیف و مصنوعی به یک هدف مشخص رسید. همه‌ی ما می دانیم که انسان خلاق آفریده می‌شود و این خلاقیت تا 5 سال اول به صورت خودجوش فعال است. اما هنرمند و از آن مهم‌تر جامعه باید برای بالندگی این خلاقیت برنامه داشته باشد.

این شاعر پیشکسوت با اشاره به علاقه‌ نسل جوان به شهرت افزود: با وجود فرهنگستان‌های ساخته شده در کشور ما هنوز فرهنگی کافی نداریم و متأسفانه دغدغه اصلی جوانان امروز ما شهرت است که این یعنی فرار از تفکر فضای فرهنگی.

وی تصریح کرد: این روزها هنرمند به کسی اطلاق می‌شود که صاحب بالاترین رکورد در فروش آثار هنری‌اش است و یا هنرمند موفق کسی است که اثرش را به بالاترین قیمت بفروشد. در حالی که به نظر من هنرمند واقعی کسی است که خلاقیت را شکل دهد. با ذوق شعر بنویسد یا با یک ذهن پویا نقاشی کند و اثری نو بیافریند.

جعفری در پایان با اشاره به اینکه هیچ وقت برای فعال کردن قوه‌ی خلاقیت در جامعه دیر نیست گفت: باید با به کار گیری تکنیک‌های جدید، داشتن برنامه‌ای منسجم و حتی بهره‌گیری از ذوق مصنوعی خلاقیت خفته در جامعه را بیدار کرد و با جذب جوانان در این حوزه به گسترش فضای فرهنگی کمک کرد.



انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار