برداشت پیاز 3 ماهه از 250 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خاش آغاز شد.

به گزارش حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر جهادکشاورزی خاش گفت: پیاز در این شهرستان به دو صورت بذرپاشی و نشاءکاری و در دو زمان متفاوت کاشته می‌شود.

طوقی افزود: درکشت دوم یا سه ماهه این محصول اراضی کشاورزی در بهمن  نشاءکاری می‌شوند.

وی رقم کشت شده پیاز در این شهرستان را رقم تگزاس بیان کرد و گفت: برداشت پیاز سه ماهه در خاش از اواخر خرداد آغاز می‌شود و تا پایان تیر ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی خاش همچنین پیش بینی کرد حدود 9 هزار تن پیاز سه ماهه در این شهرستان برداشت شود. 

طوقی افزود: در کشت نخست این محصول بذرپاشی در اسفندماه صورت می‌گیرد و برداشت آن در مهرماه است.

وی گفت: در کشت 6 ماهه پارسال حدود 11 هزار تن محصول پیاز از سطح 300 هکتار از اراضی این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

درکشت سه ماهه پیاز  800 نفر در کار کاشت، داشت و برداشت این محصول به‌صورت مستقیم مشارکت دارند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار