برنامه «نان و نمک» ویژه برنامه رمضانی شبکه آموزش سیما است که همچون سال گذشته لحظاتی بعد از افطار پخش می‌شود.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش، هادی خدادی تهیه‌کننده برنامه «نان و نمک» گفت: وقتی برای اولین بار در رمضان 93 نان و نمک به روی آنتن شبکه آموزش رفت مخاطبان خاص خود را پای گیرنده سیما نشاند و موفق شد.

خدادی بیان داشت: این برنامه امسال نیز با توجه به استقبال مخاطبان از آن با ساختار مستند و با هدف ترویج فرهنگ رمضانی توسط جامعه علمی کشور، ترویج ساده زیستی و تجلیل از فرهیختگان علم و دانش تهیه و تولید شده است. 

وی افزود: برنامه «نان و نمک» به سراغ استادان دانشگاه، نخبگان و محققان برتر، معلمان مدارس، پزشکان و خیرین مدرسه‌ساز رفته تا آنها از حق نان و نمک پروردگار، اثرات ناب رمضان الکریم و از نقش خود در جامعه سخن بگویند. با توجه به این امر که همه ما بندگان بر سر خوان نعمت پروردگار نمک گیریم میهمانان این برنامه نیز از حق بنده و خداوند، از حق شاگردی و استادی و حق نان و نمک و حرمت سخن می‌گویند.

خدادی در رابطه با وجه تمایز سری جدید این برنامه نسبت به سال گذشته گفت: با توجه به سیاست‌های جدید شبکه، برنامه امسال از حضور استادان مهارت آموزی، خیرین مدرسه ساز و پزشکان برجسته بهره برده است و همچنین بر محور ساده زیستی بیش از گذشته تاکید دارد در این برنامه سعی بر آن بوده تا به معرفی افراد کمتر شناخته شده جامعه علمی کشور پرداخته شود.

این تهیه‌کننده خاطرنشان کرد: ساختار این برنامه مستند است و در فضایی خارج از استودیو ضبط می‌شود. اکثر برنامه‌ها در محل کار و فعالیت استادان تهیه شده و فعالیت آنها را به تصویر می‌کشد. 

وی در خصوص تیتراژبرنامه نیز اظهار داشت: تیتراژ برنامه به صورت رئال و با موسیقی از ماهر زین، خواننده جوان لبنانی در خصوص ماه مبارک رمضان تهیه شده که نوای دلنشین و گیرایی دارد و برای جذب مخاطب متفاوت‌تر است.

خدادی در پایان تصریح کرد: در کل دست اندر کاران این برنامه سعی کرده اند تا مخاطبان خود را با جامعه علمی کشور بیشتر آشنا کنند و قدردان زحمات آنان باشند چرا که جامعه نمک‌گیر حضور و فعالیت فرهیختگان و برجستگان عرصه علم و دانش در کشور است.

گفتنی است، برنامه «نان و نمک» هر شب ساعت 21 از شبکه آموزش سیما روی آنتن می‌رود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار