به گزارش
خبرنگار فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران محققان تلسکوپ کوتاهبردی طراحی کردهاند که میتواند در قرنیهی چشم تعبیه شود.
این تلسکوپ تصاویر را با بزرگنمایی 2.2 تا 2.7 نسبت به چشم معمولی نمایش میدهد که باید توسط جراحان چشمپزشک در چشم فرد درخواستکننده قرار داده شود.
با تعبیه این قطعه در قرنیه چشم افراد، نقطه کور آنها کاهش پیدا میکند تا دید بهتری داشته باشند.
در واقع این قطعه خارجی میتواند کیفیت دید را ارتقا دهد و در عین حال برای بیمارانی که نقطه کور آنها وسعت دارد، محدودیت دید را جبران کند.
البته چنین دستگاهی عوارضی هم دارد و باید چشم فرد نسبت به این قطعه خارجی بازخورد منفی نداشته باشد درغیر این صورت برای او مشکلساز خواهد شد.
این در حالی است که پس از جراحی مشکلات ناشی از تعبیه قطعه در چشم افراد مشخص میشود و پیش از عمل با هیچگونه آزمایشی نمیتوان به صحت عملکرد این قطعه پیبرد.
هرچند چشمپزشکان توصیه به انجام چنین عملی با توجه به مشکلات در حین عمل و حساس بودن تعبیه این قطعه در چشم بیماران و افراد ندارند، اما به دلیل علاقهمندی افراد برای بزرگنمایی در دید، این عمل با در نظر گرفتن خطرات جانبی آن انجام میشود.
متخصصان چشم بر این باورند که ممکن است از عوارض پس از این جراحی، حرکت قطعه در حین حرکات تند مانند دویدن در پله باشد.
حساسیت این عمل جراحی به قدری بالاست که تیم جراحی آن شامل جراح قرنیه، جراح شبکیه، متخصص کم بینایی و درمانگر است.
در صورت انجام این عمل جراحی و کسب موفقیت در آن، ظاهر چشم فرد با افراد دیگر خصوصا اگر چشمانش تیره رنگ باشد تفاوت چندانی نخواهد داشت.
انتهای پیام/