مسئول کارگروه تدوین برنامه استراتژیک انجمن داروسازان ایران گفت: سود غیرمنطقی دارو که منطبق برالگوهای منطقه‌ای و جهانی نمی باشد، یکی از تهدیدهای پیش روی داروسازی کشور به شمار می‌رود و بر کلیه عرصه‌های تولید ، توزیع و عرضه دارو موثر است.

دکتر علیرضا مبارکی مسئول کارگروه تدوین برنامه استراتژیک انجمن داروسازان ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه تدوین برنامه کلان استراتژیک ، یکی از فعالیتهای مهم و ارزنده انجمن داروسازان ایران است گفت : تفکر استراتژیک ، رویکردی مبنی بر ارزیابی محیطی و یافتن نقاط قوت ، نقاط ضعف و فرصت ها و تهدیدهای پیش روست و ما را جهت انجام برنامه ریزی های مناسب برای مدیریت بهتر وضعت موجود، یاری می رساند .

وی افزود : برنامه استراتژیک انجمن داروسازان ایران با انجام ماهها کار کارشناسی و با بهره گیری از خرد جمعی وکسب نظرات تعدادی از نخبگان جامعه داروسازی کشور در بخش های مختلف خصوصی ، دانشگاهی ، صنایع تولیدی و صنعت پخش دارو تهیه گردیده است .

مسئول کارگروه تدوین برنامه استراتژیک انجمن داروسازان ایران ادامه داد : در ارزیابی محیطی صورت گرفته ، 29 نقطه قوت ، 31 نقطه ضعف و 48 فرصت و 80 مورد تهدید داروسازی کشور شناسی شد.

وی با اشاره به اینکه بر پایه رسالت انجمن داروسازان و با توجه به ارزیابی های صورت گرفته ، سیزده هدف کلان تعیین و 117 استراتژی یا راهکار جهت دستیابی به اهداف مذکور شناسایی شد تصریح کرد : این برنامه می تواند پایه ای برای تهیه برنامه عملیاتی سالانه انجمن داروسازان ایران و شعب انجمن قرار گیرد.

دکتر مبارکی اظهار کرد : چشم انداز یا دور نمای این برنامه ، دستیابی داروسازان به جایگاه و هویت واقعی خود در نظام سلامت و امکان ارائه خدمات و ارزیابی مناسب با کیفیت در محیطی امن ، با  آرامش و همراه با رضایت کامل شغلی می باشد .

وی در پایان خاطرنشان کرد : مطابق با بررسی های صورت گرفته، سود غیرمنطقی دارو که منطبق برالگوهای منطقه ای و جهانی نمی باشد، یکی از تهدید های پیش روی داروسازی کشور به شمار می رود و بر کلیه عرصه های تولید ، توزیع و عرضه دارو موثر است و امکان ارائه خدمات مناسب و با کیفیت را از داروسازان سلب می نماید.




انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۹ ۰۵ تير ۱۳۹۴
الان اخبار نشون ميداد كه ايران (نميدونم كدوم شركت) فاكتور ٧ رو توليد و صادر كرده و بعد از دانمارك ايران دومين كشوره, ولي جالبه ميگه "متخصصان دارويي كشور"! انگار واژه "داروساز" كلا تحريمه و نبايد گفته بشه
تو اخبار درمان كلا دو دسته افراد داريم "پزشكان" و "متخصصان"! نميدونم اين "متخصصان" اسم ندارن
اخبار دارويي رو هم كه به نام اخبار پزشكي ميزنن انگار پزشكا توليد و تحقيق دارويي هم ميكنن, داروخانه هم كه ميرسن بازم داروساز نداريم ميشه "داروخانه" و "مسئول داروخانه" و "آقا و خانم" و "حاج آقا"
آخرین اخبار