![وقتی مهندسان ایرانی زیبایی خلق میکنند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20352809_212.png)
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری؛ معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران اعطای تسهیلات با سود 7 درصد را از برنامه های حمایتی سازمان میراث فرهنگی در قبال هنرمندان مازندرانی اعلام کرد و گفت: سقف تسهیلات مربوطه از 30 میلیون تومان آغاز می شود و تا 5 میلیارد تومان قابل افزایش است.
ماهفروزی افزود: این تسهیلات جهت تهیه مواد اولیه، ورود به چرخه بازاریابی و صادرات به هنرمندان ارائه می شود تا با تولید کالاهای ناب و مشخص، نه تنها در حوزه داخلی بلکه در حوزه خارجی و بین الملل نیز ایفای نقش کنند.
وی به شرایط اخذ تسهیلات هنرمندان صنایع دستی اشاره و تصریح کرد: ارائه کارت هنرمندی و دفترچه بیمه از الزامات این مهم است.
به گفته معاون صنایع دستی استان 17 هزار و 800 هنرمند در بیش از 51 رشته هنری در مازندران فعالیت می کنند که دریافت 12 نشان بین المللی یونسکو و 30 نشان ملی از افتخارات آنها محسوب می شود.
انتهای پیام/ع