به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری ، متخصصان تغذیه و رژیم درمانی مصرف 2 تا 3 واحد میوه را در طی روز برای همه افراد توصیه می کنند که این میزان برای افراد روزهدار باید بین وعده افطار تا سحر مصرف شود.
میوههایی مانند سیب، هلو و هندوانه برای جبران کم آبی بدن مفید است و خوردن سالاد خیار و گوجه به همراه کمی آبلیمو در وعده سحری می تواند در جبران تشنگی در روز موثر باشد.
مصرف میوههایی مانند خربزه و هندوانه را که آب زیادی دارند توصیه میکنند.
خوردن موز در وعده سحر مفید است زیرا از نظر تغذیهای خواص زیادی دارد و آشامیدن یک لیوان آب میوه تازه مثل آب سیب در وعده سحر از تشنگی در طی روز جلوگیری می کند.
افرادی که در ماه رمضان با یبوست مواجه میشوند می توانند با مصرف انجیر، آلو، انگور و هندوانه از این مسئله پیشگیری کنند.
میوهها را با فاصله کمی پس از شام باید مصرف کرد و روزهداران نباید بلافاصله افطار را با میوه شروع کنند البته خرما از این مسئله مستثنی است و باید در ابتدای افطار و انتهای سحر مصرف شود.
میوهها چه در وعده افطار و چه در سحری به عنوان آخرین وعده غذایی مصرف شود و به فاصله حداقل یک ربع تا نیم ساعت پس از غذا باید خورده شود.
انتهای پیام/ز