به گزارش
حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، خطر نزدیک شدن داعش به مرزهای کشور موضوعی است که چندین روز است از فحوای سخنان برخی مسئولان نظامی و امنیتی کشورمان به گوش میرسد، موضوعی که البته در چارچوب حساسیتهای نظامی و امنیتی در کشورمان تعریف میشود و مقابله با آن از اهمیت ویژهای برخوردار است.
دشمنان سعی دارند جنگهای نیابتی را به مرزهای ایران بکشانند
این موضوع توسط
رهبر معظم انقلاب برای هوشیاری بیشتر مسئولان کشورمان در مراسم دانشگاه افسرى و تربیت پاسداری امام حسین(ع) مطرح شد و ایشان نسبت به خطرات احتمالی تروریستی در مرزهای کشورمان بیان داشتند: « بنده خبرهایی دارم از اینکه دشمنان ما با همراهی برخی از مسئولان سفیه منطقهی خلیجفارس - نه همهشان، بعضی - درصدد هستند که جنگهای نیابتی را به مرزهای ایران بکشانند. پاسداران انقلاب اسلامی و همهی پاسداران حریم امنیّت ملّی در سازمانهای مختلف بیدارند، هوشیارند. این را بدانند که اگر شیطنتی صورت بگیرد، واکنش جمهوری اسلامی بسیار سخت خواهد بود.»
اگر داعش به مرزهای کشور نزدیک شود، قطعا دخالت میکنیم
"عبدالرضا رحمانی فضلی" وزیر کشور با اشاره به حضور نیروهای تروریستی داعش پشت دروازههای ایران میگوید: موضوع داعش به عنوان یک فرقه غیرانسانی و با توجه به آسیبهای انسانی که در حوزههای مختلف در محدودههایی که فعالیت میکنند شاهد آن هستیم باید به صورت جدی این موضوع را مورد توجه قرار دهیم. وزیر کشور ادامه میدهد: همجواری کشور ما با کشور عراق حتما ما را تحت تاثیر قرار میدهد، اما تاکنون با تسلطی که بر مرزهای کشور داشتهایم، هیچ حادثهای رخ نداده است. وجود این گروه در کشور عراق و محدودهای با فاصله 50 کیلومتری از مرزهای ایران، قطعا لزوم توجه ما را میطلبد و اگرقصد داشته باشند به مرزهای کشور نزدیک شوند، قطعا دخالت میکنیم و این موضوع را نیز رسما به کشور عراق اعلام کردهایم. وی تاکید میکند: کشور آمریکا وقتی که ادعای فرماندهی نیروهای ائتلاف را دارد، باید پاسخگو باشد که چرا اقداماتش علیه این گروهک تروریستی موثر نبوده و تنها اقداماتی در کشور عراق موثر بوده که توسط مردم و نیروهای عراقی انجام شده که بیشتر این عملیاتها به دعوت آیتالله سیستانی برای مقابله با گروهک تروریستی داعش انجام شده است.
داعش در حد و اندازه تعرض به ایران نیست
"سردار ذوالفقاری" نیز در همین باره میگوید: تحرکی در مرزها دیده نشده است و بر اساس قوانین و هماهنگیهایی که صورت گرفته این امکان وجود دارد که اگر یک زمانی عواملی قصد ایجاد ناامنی در مرزهای ما را داشته باشند تا فاصله زیر ۵۰ کیلومتر بدون هیچ گونه فوت وقتی واکنشی سخت نشان داده شود. وی میافزاید: به طور کلی مراقبت و رصد در خارج مرزهای کشور وجود دارد و پیش بینیهای لازم در این زمینه صورت گرفته است و همچنین برنامههای یوجود دارد که اساساً اعلام نمیشود، اما در هر صورت تمهیدات لازم اندیشیده شده است. معاون امنیتی وزیر کشور تصریح میکند: در مورد نزدیکی داعش به مرزهای ما باید بگویم این گروه تروریستی در حد و اندازهای نیست که بخواهد به مرزهای ما تعرض کند و اصلاً در این سطح قرار ندارد.
اقدام تاثیرگذار و عمیق برای مقابله با داعش انجام نشده است
"محمدعلی پورموسوی"
مدیر کل سیاسی وزارت کشور در گفتوگو با خبرنگار
باشگاه خبرنگاران، با اشاره به حضور داعش در نزدیکی مرزهای ایران گفت: در بخشهای مختلف دیپلماسی، امنیتی و نظامی یکسری تحرکات و کارهایی را انجام دادهایم؛ ولی نسبت به عمدهترین، مهمترین و بیرونیترین قسمتی که باید بیشتر توجه میکردیم یعنی بخش تبلیغاتی غفلت ورزیدهایم ما باید در این زمینه کارهای جدی انجام میدادیم.
مدیر کل سیاسی وزارت کشور افزود: یک اتفاقی در دنیای اسلام و در منطقه در جریان است که باید از طریق فرهنگی و تبلیغی با آن مقابله کنیم، مبانی فکری و کارهایی که انجام میدهند نقد شود و به لحاظ ساختار فرهنگی، آنها را با امکاناتی که در دسترس قرار داریم مورد هجمه تبلیغاتی قرار دهیم.
وی ادامه داد: مهمترین موضوع این است که اقدام تأثیرگذار و عمیق و حساب شدهای تاکنون برای مقابله با داعش انجام نشده است؛ بلکه یکسری کارهای پراکندهای از جانب جریانهای مختلف صورت گرفته که قطعا دولت هم نقش داشته است.
پورموسوی در پایان خاطرنشان کرد: خیلی از کشورها مانند ژاپن، انگلیس و آمریکا در تبلیغات و رسانههایشان از لفظ دولت اسلامی برای معرفی گروهکهای تروریستی همچون داعش استفاده میکنند و ما هیچ تبلیغاتی برای نشان دادن قبح استفاده از نام دولت اسلامی برای این گروهک تروریسیتی انجام ندادهایم و آنها همینطور راحت این جریان شیطانی و منفور را به عنوان دولت اسلامی در سیستمهای ارتباطی مطرح میکنند و هیچ پاسخی منفیای دریافت نمیکنند و باید تلاش کنیم افکار عمومی نسبت به این موضوع آگاهی کامل پیدا کنند.
گزارش از مهری حسنی
انتهای پیام/
نظامی قدرت مواجهه روداریم