مردم بوسنی و هرزگووين با نان سنتی افطار می‌کنند

رمضان در بوسنی و هرزگووين + فیلم

مسلمانان بوسنی و هرزگووين به طور سنتی در ماه مبارک رمضان روزه خود را با نان محلی موسوم به «سْمْن» افطار می‌کنند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران، نان سمن باید تازه، داغ و مستقیم از تنور بیرون آورده شده باشد.

سمن در سراسر سال با استفاده از آرد، نمک و بیکینگ پودر تهیه می‌شود. درعین‌حال، در ماه مبارک رمضان، زیره سبز نیز به این مواد افزوده می‌شود.

پخت هر قرض سمن ۱۰ دقیقه طول می‌کشد و قیمت آن اندکی کمتر از یک یوروست.

نانواها در ماه رمضان تلاش می‌کنند نیازهای مردم را به این نان تأمین کنند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.