به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایرنا گفت: پرونده این هکر حرفه ای در این استان در دست بررسی است و پس از تکمیل و مراحل قانونی در اختیار محاکم قضایی قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: تاکنون با شکایت مالباختگان 10 پرونده سرقت از طریق ورود به حساب های بانکی شهروندان و شرکت های بزرگ تجاری در این استان و دیگر استان های کشور برای این هکر تشکیل شده است.
سرگرد خاکشور شیوه دست یافتن این هکر به حساب های شخصی شهروندان و شرکت های بزرگ اقتصادی را از طریق فروش اینترنتی بازی های رایانه ای در فضای مجازی اعلام کرد.
رییس پلیس فتا در خراسان شمالی افزود: این هکر پس از نصب شدن بازی های اینترنتی بر روی رایانه افراد، با شیوه ای ماهرانه رایانه آنان را در اختیار گرفته و در هنگام نقل و انتقال مالی از طریق فضای مجازی از سوی شهروندان یا شرکت ها، شماره حساب ها را ضبط و بخشی از موجودی نقدی آنان را به حساب خود انتقال می داد.
خاکشور اضافه کرد: بیشترین سرقت این هکر و سارق حرفه ای از حساب های بانکی افراد یا شرکت هایی بود که مانده حساب میلیونی داشتند.
به گفته وی این هکر حرفه ای که اهل یکی از استان های شمال غرب کشور بود از طریق پلیس فتای خراسان شمالی در فضای مجازی شناسایی و دستگیر شد.
وی افزود: به زودی پرونده این سارق اینترنتی برای برخورد قانونی از سراسر کشور به استان خراسان شمالی منتقل و سارق نیز برای مجازات های قانونی به دستگاه قضایی تحویل می شود.
رییس پلیس فتای خراسان شمالی به شهروندان به خصوص مدیران شرکت های بزرگ اقتصادی هشدار داد تا از هرگونه خرید در فضای مجازی تا قبل از اطمینان از هویت فروشنده خودداری کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک، پلیس فتا را در جریان بگذارند.
این دومین هکر و سارق اینترنتی است که با سرکشی از یک هزار حساب بانکی شهروندان اقدام به دزدی کرده و از سوی پلیس پلیس فتا خراسان شمالی دستگیر می شود.
مردادماه سال گذشته نیز متهمی با این شیوه با ورود به یک هزار حساب بانکی شهروندان و شرکت های بزرگ اقتصادی 900 میلیون ریال سرقت کرده بود.
براساس اعلام پلیس فتا در خراسان شمالی 70 درصد از جرایم فضای مجازی مربوط به سرقت های اینترنتی است.
انتهای پیام/