وزیر امور خارجه کشورمان ریشه افراط‌گرایی و تروریسم در خاورمیانه را سیاست‌های اشغالگرایانه امریکا و رژیم صهیونیستی برشمرد و خواستار برخورد همه جانبه در چارچوب همکاری های بین‌المللی و منطقه‌ای با پدیده تروریزم و افراط گرایی گردید.

ظریف ریشه تروریسم در خاورمیانه را سیاست‌های اشغالگرایانه آمریکا و رژیم صهیونیستی برشمردبه گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران،"گابریلا کوئباس بارون" رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس سنای مکزیک که در راس هیات پارلمانی در تهران بسر می‌برد، با "محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.
 
در این دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به حوزه‌های گسترده و متنوع همکاری‌های دو کشور، از علاقمندی جمهوری اسلامی ایران برای تقویت مناسبات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و پارلمانی با مکزیک خبر داد.

وی در همین رابطه زمینه‌های همکاری دو کشور در بخش‌های اقتصادی و تجاری را متنوع برشمرد و افزود: صنایع خودرو سازی، هوا فضا، محیط زیست ، نفت، گاز و انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله زمینه‌های همکاری می‌باشند که با تقویت ارتباط بخش‌های خصوصی دو کشور این همکاری‌ها، سرعت بیشتری میگیرند.
 
محمد جواد ظریف در ادامه ضمن اشاره به پدیده شوم تروریزم و افراط گرایی در منطقه اظهار داشت : جمهوری اسلامی ایران پیش از اینها نسبت به شکل گیری و تقویت داعش و افراط گرایی در منطقه هشدار داده بود و در همین رابطه در سال 2013 ریاست محترم جمهوری پیشنهاد «جهان عاری از خشونت و افراط گرایی» را ارائه و این ابتکار طی قطعنامه ای در سازمان ملل به تصویب رسید.

وزیر امور خارجه کشورمان ریشه افراط گرایی و تروریزم در خاورمیانه را سیاست های اشغالگرایانه امریکا و رژیم صهیونیستی برشمرد و خواستار برخورد همه جانبه در چارچوب همکاری های بین المللی و منطقه ای با پدیده تروریزم و افراط گرایی گردید.
 
وی با اشاره به مشکل مشترک ایران و مکزیک در مبارزه با قاچاق مواد مخدر خواستار همکاری، مشورت و تبادل اطلاعات در  مبارزه با قاچاق مواد مخدر، تروریزم و جنایات سازمان یافته بین دو کشور گردید.
 
گابریلا کوئباس بارون رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس سنا مکزیک نیز در این دیدار تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران برای مکزیک کشوری دوست و مهم است و مکزیک همواره بدنبال ارتقاء و تقویت روابط با جمهوری اسلامی می باشد و در همین راستا در نظر داریم همکاری های پارلمانی، منطقه ای  و دوجانبه بین دو کشور را گسترش و ارتقاء بخشیم.
 
وی با اشاره به بحران های متعدد منطقه خاورمیانه، تنها راه برون رفت از بحران های  منطقه ای را گفتگو و مذاکره برشمرد و اظهار داشت : مکزیک از این رویکرد در مجامع بین المللی حمایت می نماید. رئیس  کمیسیون روابط خارجی مجلس سنای مکزیک ، ایران و مکزیک را بخاطر موقیعت های جغرافیایی ویژه  با اهیمت توصیف کرد و بر اهمیت راهبردی تهران تاکید ورزید.
 
در این دیدار همچنین تعدادی از اعضای هیات مکزیکی نقطه نظرات خویش را در  پیرامون مسائل مختلف دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ابراز داشتند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار