وی تصریح کرد: کنسرو کردن مواد غذایی از جمله روشهای خوب نگهداری مواد غذایی است که در صورت رعایت اصول تهیه، ماندگاری خوبی برای بسیاری از اقلام غذایی ایجاد میکند.
حصاری ادامه داد: اين نوع غذاها به صورت صنعتی و تحت نظارت و كنترل های بهداشتی تهيه شده و از نظر سلامتی مطمئن هستند.
مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: برای آماده كردن و مصرف نوع غذاهای کنسرو شده زمان زيادی نياز نيست.
وی افزود: کنسرو سازی روشی برای افزایش ماندگاری، حفظ کیفیّت و ارزش غذایی محصول است.