به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از اصفهان، علی محمد هاشمی اظهار داشت: یکی از سازمانهای که در فرهنگ سازی آموزش امداد و نجات به افراد جامعه به جمعیت هلال احمر کمک می کند آموزش و پرورش است، ما بر اساس گیرائی و توان فکری مقاطع تحصیلی به دانش آموزان در سطح مهد کودک، پیش دبستانی، ابتدائی، راهنمائی و دبیرستان بحث امداد و نجات را در فالب طرح دادرس آموزش می دهیم که بدین منظور یک تفاهم نامه برای آموزش مباحث امداد و نجات در مدارس بین آموزش و پرورش و جمعیت هلال احمر استان اصفهان به امضاء رسیده است.
وی با اشاره به ضروری بودن آموزش امداد و نجات برای تمامی افراد و اقشار جامعه، بیان کرد: مردم جامعه هنوز برای این مباحث احساس نیاز نکرده و نمی دانند که آموزش امداد و نجات جزء مهمات زندگی است و این یکی از دلایل فراگیر نبودن آموزشها است.
هاشمی تصریح کرد: در مرحله نخست مدیریت بحران که بحث پیشگیری و آمادگی را شامل می شود، موضوعی به نام مدیریت بحران مبتنی بر جامعه وجود دارد به این معنی که هر چه قدر امکانات یک کشور زیاد باشد، تنها درصد کمی از آن می تواند جان افراد را در حوادث نجات دهد اما اگر مردم آن کشور توانمند شوند، می توانند در حوادث از عوارض جانی و مالی جلوگیری کنند.
وی افزود : نخستین کسانی که در حادثه های بزرگ و کوچک می توانند تا رسیدن تیم امداد و نجات، به حادثه دیدگان کمک کنند افراد آموزش دیده حاضر در صحنه هستند، خوشبختانه استقبال از آموزش های هلال احمر نسبت به گذشته رو به پیشرفت است و ما برای اطلاع رسانی در زمینه آموزش امداد و نجات به هم استانی ها از پیامک، بروشور، پست های ایمنی و سلامت و صدا و سیما استفاده میکنیم.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اصفهان با اشاره به نزدیک بودن فصل
تابستان و اوقات فراغت افراد خاطر نشان کرد: این جمعیت برای غنیسازی اوقات فراغت
جوانان برنامهریزی مدونی انجام داده و آموزشهای امداد و نجات به افرادی که عضو
این جمعیت شوند، در اولویت قرار دارد ، علاوه بر این جوانان آموزشهای دیگر از جمله مهارت های زندگی، کار گروهی، کنترل استرس در جامعه و نحوه
برقراری ارتباط را نیز فرا میگیرند
انتهای پیام/ح