کاظم قربانی مدیر کل سازمان غذا و دارو و استاندارد شهر قشم در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران بیان کرد: احتمال وجود سم در میوههای نارس بیشتر از میوههای رسیده است چراکه ممکن است به دلیل فاصلهی زمانی کم بین مرحلهی سم پاشی و چیدن میوه مقداری سم داخل میوه بماند.
وی با اشاره به شناسنامه دار شدن زمینهای کشاورزی اظهار کرد: زمینهای کشاورزی در حال شناسنامه دار شدن هستند.
در منطقهی پیشوا نیز زمینهای کشاورزی به صورت خودکار شناسنامه دار شدهاند.
کاظم قربانی با تاکید بر وضعیت مطلوب، محصولات کشاورزی داخل کشور عنوان کرد: مسئولین این حوزه کمر همت بستند تا با پایش محصولات کشاورزی داخلی، وضعیت مناسبی را ایجاد کنند.
وی همچنین تصریح کرد: اگر سم بیش از میزان استاندارد استفاده شود، ممکن است در میوه باقی مانده و مسمومیت ایجاد کند. بنابراین بهتر است افراد میوهها را به روشهایی که از طریق مرکز بهداشت محیط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اعلام میشود، بشویند.
انتهای پیام/