عضو هیئت مدیره انجمن آنکولوژی و رادیوتراپی با اشاره به نیاز بخش‌های شیمی درمانی به پرستار آموزش دیده، گفت: پرستاران به دلیل نبود تفاوت زیاد میان بخش شیمی درمانی با سایر بخش‌ها، تمایل زیادی به کار در این بخش ندارند.

حسین فودازی، عضو هیئت مدیره انجمن آنکولوژی و رادیوتراپی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران با اشاره به تفاوت بخش‌های شیمی درمانی  با بخش عادی اظهار کرد: بخش شیمی درمانی مانند بخش دیالیز و سوختگی است، این بخش نیز به پرستار آموزش دیده و امکانات شیمی درمانی نیاز دارد، به همین دلیل در زمینه راه اندازی بخش‌های شیمی درمانی با مشکل مواجه هستیم.

وی افزود: به دلیل آنکه تفاوت زیادی میان پرسنل بخش‌های شیمی درمانی با سایر بخش‌ها وجود ندارد، به همین دلیل پرستاران تمایل زیادی به کار در این بخش ندارند، باید به بخش شیمی درمانی به عنوان یک بخش ویژه نگاه کرد به دلیل آنکه پرسنل آن در معرض داروی سمی قرار دارند.

عضو هیئت مدیره انجمن آنکولوژی ادامه داد: در بخش‌های شیمی درمانی بیمارستان‌ها با کمبود نیروی آموزش دیده مواجه هستیم، این افراد پس از 6 ماه کار در این بخش، از آن خارج می‌شوند و این مسئله به دلیل مسائل مالی بوجود می‌آید.

فودازی بیان کرد: هر ساله 80 هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور دیده می‌شود و از طرف دیگر 150 هزار تا 200 هزار نفر در کشور تحت درمان سرطان قرار می‌گیرند، از این میان 70 تا 80 درصد افراد نیاز به شیمی درمانی پیدا می‌کنند، هم‌اکنون این بیماران در لیست انتظار تخت‌های بستری و سرپایی هستند. به همین دلیل درمان این بیماران به تعویق می‌افتاد.




انتهای پیام/  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار