به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی، پزشکی باشگاه خبرنگاران هدف از این پژوهش، بررسی رابطه بین چاقی و کم تحرکی با سرطان کولورکتال و بیان راهکارهایی در جهت کاهش بروز آن توسط سید علیرضا میر صانع دانشجوی کارشناسی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و جمعی از همکارانش انجام شده است.
بررسی به شکل مروری نظام مند بر مطالعات انجام شده در سال های اخیر با موضوع رابطه بین تحرک و جلوگیری از چاقی با سرطان کولورکتال و بر روی 26 تحقیق صورت گرفت که همه تحقیقات به نتایج علمی رسیده و اثبات شده بودند. تجزیه و تحلیل این پژوهش بیانگر رابطه مستقیم بین چاقی و سرطان کولورکتال است.
بر اساس این تحقیق، انجام روزانه 10 تا 30 دقیقه نرمش در کاهش سرطان کولورکتال نویدبخش تناسب اندام است.
لازم به ذکر است که تناسب اندام خود یک جزء جدا نشدنی در کاهش بروز سرطان کولورکتال است. همچنین از طرفی تحقیقاتی نیز بیان داشتهاند رابطه مستقیمی بین رژیم غذایی کم کالری و مطلوب با کاهش این نوع سرطان وجود دارد و اگر رژیم با نرمش همراه باشد، اثرات بسیار مطلوب و عالیتر را در بر دارد.
بر اساس نتیجه گیری حاصل از این مرور توجه کامل به برنامه های غذایی و نرمش منظم در جهت کاهش بروز سرطانهای کولورکتال بوده است و بدیهی است که این موارد دو دشمن چاقی هستند و در کاهش بروز سرطان کولورکتال دارای ارزش و اهمیت ویژهای هستند چرا که یکی از عوامل اصلی در بروز این سرطان چاقی است.
این مقاله در کتاب خلاصه مقالات هفتمین کنگره سالیانه تازههای تشخیص و درمان کانسر کولورکتال به چاپ رسیده است.
انتهای پیام