وی اضافه کرد: بهترین اقدام جهت کاهش فشار گرسنگی و تشنگی در روزهای ماه مبارک رمضان این است که از یک هفته تا10 روز قبل از شروع این ماه مبارک حجم غذای مصرفی به تدریج کاهش داده شود، زیرا با این کار موجب کاهش سطح متابولسیم و سوخت ساز بدن شده و بدن به شرایط کم غذایی در زمان روزهداری عادت کند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سفارش کرد: در این زمینه مصرف تمام گروههای غذایی متناسب با هم باید کاهش داده شود و در این بین کاهش مصرف مواد نشاستهای اهمیت بسیاری دارد، زیرا موجب خواهد شد بدن در روزهای مانده به ماه مبارک رمضان به برداشت قند از منابع دیگر بدن عادت کند.
وی افزود: در کنار انجام این کار، تمام عادات غذایی مانند مصرف میان وعدهها و نیز مصرف بیش حد چای و سایر نوشیدنیها مانند قهوه و نیز مصرف موادی مانند شکلات و شیرنی باید کنار گذاشته شود، تا سطح این مواد در خون کاهش پیدا کرده و وابستگی به آنها به ویژه در زمینه قهوه و شکلات کاهش یابد.
انتهای پیام/گ