طبق مطالعه اخیر مصرف کمتر از پنج وعده میوه و سبزیجات در روز با افزایش خطر شکستگی لگن در ارتباط است.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، به گفته دکتر «لیزا بایبرگ»، از دانشگاه آپسالا سوئد، دستورالعمل های غذایی بیانگر مصرف روزانه پنج نوبت میوه و سبزیجات است.
 
برای بررسی رابطه بین مصرف همیشگی میوه و سبزی با شکستگی لگن، ۴۰,۶۴۴ مرد و ۳۴,۹۴۷ زن بین سنین ۴۵ تا ۸۳ سال که فاقد هر گونه بیماری قلبی عروقی و سرطان بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند.
 
در این مطالعه مشخص شد زنان و مردانی که هیچ سبزی و میوه ایی در رژیم غذایی شان نداشتند در مقایسه با افرادی که پنج نوبت در روز میوه و سبزی استفاده می کردند، ۸۸ درصد بیشتر در معرض شکستگی لگن قرار داشتند. هر چقدر میزان مصرف میوه و سبزیجات بیشتر باشد، این میزان به تدریج کاهش می یابد.
 
نیک صالحی
برچسب ها: میوه ، لگن ، قلب ، عروق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.