دبیران سابق اتحادیه‌های دانشجویی:

جنبش دانشجویی در این مقطع حساس کشور به وظیفه دینی و ملی خود عمل کند

دبیران سابق اتحادیه‌های دانشجویی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به دانشجویان انقلابی و تشکل‌های دانشجویی تاکید کردند: در این مقطع حساس و تاریخی کشور، این نقش و رسالت جنبش دانشجویی مسلمان است که به وظیفه دینی و ملی خود عمل کرده و راه را برای پیشرفت و تعالی کشور هموار سازد.

به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران، دبیران سابق اتحادیه‌های دانشجویی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به دانشجویان انقلابی و تشکل‌های دانشجویی حاضر با بیان برخی از دغدغه‌های خود درباره شرایط کشور نکاتی را درباره وظیفه و رسالت انها در شرایط فعلی کشور مطرح کردند.

در بخشی از این نامه با اشاره به شرایط کشور و مذاکرات هسته‌ای، آمده است: در این مقطع حساس و تاریخی کشور که بی شک سرنوشت ساز خواهد بود و آیندگان و سایر ملت های دنیا در رابطه با آن به قضاوت خواهند نشست، این نقش و رسالت جنبش دانشجویی مسلمان است که به وظیفه دینی و ملی خود عمل نماید و راه را برای پیشرفت و تعالی کشور هموار سازد.

ما برادران کوچک شما که روزی در تشکل‌های دانشجویی مسئولیت داشتیم، بر خود واجب می دانیم که در این زمینه، دغدغه خود را با شما طرح کرده تا انشاالله مثمر ثمر واقع گردد؛ اگرچه، به هیچ وجه منکر مجاهدت‌ها و تلاش‌ها و زحمات شما عزیزان در برهه حساس اخیر نیستیم، لکن به نظر می‌رسد جای خالی اقدام تاریخی و انقلابی شما برادران و خواهران در این روزها به چشم می‌خورد.

این نامه می‌افزاید: تاریخ انقلاب اسلامی از قبل از پیروزی تا امروز نشان داده که همواره شما دانشجویان، خط شکن کارهای سخت و دشوار بوده اید و در بزنگاه‌ها، فارغ از وابستگی‌های سیاسی و جناحی که برخی سیاسیون به آن مبتلا هستند، به حرف و شعار بسنده نکرده و با جان و دل به میدان عمل می‌آیید.

دبیران سابق اتحادیه‌های دانشجویی در ادامه نامه خود با طرح سوالاتی افزودند: آیا امروز وقت آن نرسیده که جنبش دانشجویی مسلمان، همچون اسلاف شهید خود به میدان بیاید و انقلاب سومی رقم بزند؟ آیا راهبرد جنبش دانشجویی مسلمان، همچنان امضای بیانیه و طومار و برگزاری همایش است؟ یا باید چاره‌ای دیگر اندیشید؟‌ آیا دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) می‌توانستند با امضای بیانیه و طومار و برگزاری همایش، لانه جاسوسی سابق را تعطیل کنند؟ آیا می شد اغتشاشگران 18 تیر 78 را با بیانیه و طومار از میدان به در کرد؟ آیا می‌شد چشم فتنه 88 را تنها با برگزاری همایش و سمینار درآورد؟ تنها راه ریشه کن کردن جاسوسان سفارت امریکا در 13 آبان 58، تسخیر سفارت بود و لاغیر؛ تنها راه پایان غائله 18 تیر، حضور مردم در 23 تیر بود و لاغیر؛ و تنها راه خاموش کردن فتنه 88، حماسه 9 دی بود و لاغیر.حال، چشمان همه مردم به اقدام انقلابی شما عزیزان دانشجوست.

در ادامه این نامه خطاب به دانشجویان آمده است: مردم منتظرند که شما دانشجویان در اقدامی عملی به آقای رئیس جمهور و دولتمردان متذکر شوید که اگر جنبش دانشجویی ببیند که در مذاکرات هسته‌ای، اصول مصرح قانون اساسی همچون استقلال و عزت ملی در حال به تاراج رفتن است، برای مقابله با این قانون شکنی و ظلم بزرگ و تاریخی از هیچ اقدامی فروگذار نخواهد کرد.

آیا وقت آن نرسیده است که با بهره گیری از نیروی عظیم دانشجویان مومن و متعهد در دانشگاه‌های سراسر کشور که اکنون در حال فعالیت در مجموعه‌های تحت مدیریت شما هستند، اقدامی در خور توجه انجام گیرد؟ تجربه نشان داده است فرد،فرد این دانشجویان در اقصا نقاط کشور، در آگاه‌سازی افکارعمومی، قدرت حیرت زایی دارند که حضورشان در کانون اجتماعات مردمی همچون مساجد دانشگاه و محلات... تحول آفرین است.

دبیران سابق اتحادیه‌ دانشجویی با اشاره به ضرورت آگاه سازی مردم و افکار عمومی نسبت به مسائل مهم کشور در ادامه نامه خود تصریح کردند: آنچه امروز شاید موجبات بی عملی یا کم عملی را فراهم آورده، گرفتاری در محاسبات سیاسی و غفلت از ادای شجاعانه وظیفه انقلابی است؛ در صورتی که این مقطع تاریخی می‌طلبد تا در کانون اجتماعات مردمی حضور داشته و چهره به چهره افکارعمومی را از نتایج شوم این شیوه مذاکرات آگاه سازید.

در پایان این نامه آمده است: اگر کار به وقتش انجام نگیرد، دیگر مفید فایده نخواهد بود. امروز جنبش دانشجویی، اگر پا به پای نگرانی‌های مکرر و مشدد رهبر انقلاب، فریاد نکشد و هزینه آن فریاد و اقدام را ندهد، شاید فردا دیر باشد.

والعاقبه للمتقین

اسامی امضاکنندگان به ترتیب حروف الفباء:

1- مجتبی ابراهیمی/دبیر سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان
2-محمد ذوقی/دبیر سابق سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
3-مجتبی عرب/مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
4-امیرحسین ثابتی/دبیر سابق سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
5-محمد افکانه/دبیر سابق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل
6- مهدی بلوکات/دبیر سابق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل
7-علی جمشیدی/دبیر سابق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل
8- سیدمحمدرضا حسینی/دبیر سابق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل
9- ابراهیم شمشیری/دبیر سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان
10- مهدی طوسی/دبیر سابق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل
11- محمد مسعودی/دبیر سابق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل
12- مجدالدین معلمی/دبیر سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان
13- میثم نیلی/دبیر سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار