رییس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان با اشاره به اینکه مواد پروتئینی، مخصوصا با منشاء دامی یکی از پایه های اساسی تشکیل دهنده سبد غذایی خانوار هستند، گفت: در همین راستا به صورت ماهیانه از 769 مرکز تولید، فرآوری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان بازدید بهداشتی می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان ، علیرضا زینلی پور افزود: در طی این بازدیدها روزانه 5 اکیپ متشکل از کارشناسان دامپزشکی در سیرجان و بخش‌های تابعه از ساعت 8 صبح الی 20 به بازدید از مراکز تحت پوشش از قبیل کشتارگاه‌ها، غذای آماده، تالار، قصابی، مرغ وماهی فروشی، مراکز بسته بندی، رستوران‌ها و فروشگاه‌های پروتئینی و خودروهای ویژه‌‌ی حمل فرآورده‌های خام دامی پرداخته می‌شود.
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.