رئیس قوه قضاییه گفت: حقوق بشری که در آن همجنس‌بازی، توهین به مقدسات و بسیاری از رذایل اخلاقی دیگر را تجویز می کند، یک دروغ و فریبکاری بزرگ است.

حقوق بشری که در آن همجنس‌بازی و توهین به مقدسات تجویز می‌شود، یک دروغ بزرگ استبه گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ آیت‌الله "صادق آملی لاریجانی" رئیس قوه قضائیه صبح امروز در مراسم اختتامیه جشنواره علامه حلی مدارس حوزه علمیه استان تهران حضور یافت.

وی با بیان این که مساله حقوق بشر دستاویزی برای تحرکات سلطه‌جویانه غرب است، اظهار داشت: حقوق بشری که در آن همجنس‌بازی، توهین به مقدسات و بسیاری از رذایل اخلاقی دیگر را تجویز می‌کند، یک دروغ و فریبکاری بزرگ است.

آیت‌الله آملی لاریجانی ادامه داد: مروجان و مدعیان این حقوق بشر که دیدگاه‌ها و اندیشه‌های سکولاری را توسعه می‌دهند، باید به آموزه‌ها و الگوهای اسلام ناب رجوع کنند.

رئیس دستگاه قضا در ادامه به تشریح رویکرد اصلی فعالیت در حوزه‌های علمیه پرداخت و افزود: فهم درست دین، تبلیغ درست دین و تعالیم دینی و شرکت فعالانه، آگاهانه و همراه با مسئولیت پذیری در روند درست اجرای تعالیم و احکام  اسلام، از مهمترین وظایف حوزه‌های علمیه است.
 
وی افزود: درست است که در حال حاضر به دلیل عدم حضور فیزیکی منابع وحی یعنی پیامبران و ائمه معصومین(ع) از این جهت محروم هستیم اما در زمانه کنونی، این وظیفه را فقها و مجتهدین بزرگوار ما برعهده گرفته و در عصر غیبت، وظیفه تبلیغ معارف اسلامی را عملی می سازند.
 
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: البته فقط خواندن اصول فقه و متون فقه برای یک طلبه کافی نیست بلکه تبیین درست معارف و تعالیم اسلامی است که می‌تواند راهگشا باشد. زمانی تنها راه تبلیغ تعالیم اسلامی منابر و مساجد بودند اما در روزگار کنونی، ابزارهای مختلف ارتباطی دیگر می‌توانند مورد استفاده طلاب و فقهای ما برای آگاه ساختن همه مردم از معارف و تعالیم الهی باشند.  
 
آیت‌الله آملی لاریجانی افزود: در زمان غیبت، ولی فقیه است که وظیفه هدایت و رهبری جامعه اسلامی را به نیابت از امام غائب بر عهده می‌گیرد؛ به همین دلیل ولایت فقیه، اولین، اصلی ترین و اساسی ترین رکن نظام اسلامی و مهم‌ترین پایگاه برای نشر و ترویج تعالیم اسلامی است و به همین ترتیب در سطوح و مناصب پایین‌تر نیز حضور فقها لازم است از جمله در مجلس خبرگان رهبری، فقهای شورای نگهبان، رئیس قوه قضائیه، رئیس دیوان عالی کشور، دادستان کل کشور و...  
 
آیت‌الله آملی لاریجانی یک وظیفه بسیار مهم و اساسی طلاب، فقها و مراجع عظام را در روزگار کنونی، شرح و بسط معرفت دینی دانست و گفت: امروزه شاهد هستیم که حجم عظیمی از شبهات نسبت به معارف اسلامی از سوی کینه توزان، مغرضان و دشمنان نظام اسلامی مطرح می‌شود. وظیفه اهل علم و فقه آن است که با تحلیل، تحقیق و پژوهش جامع و عمیق، این شبهات و تشکیک ها را رد کرده و پاسخ‌های شایسته و قانع کننده نسبت به آن‌ها ارائه کنند زیرا این شبهات هیچ هدفی جز ایجاد انحراف در افکار مردم به طور عام و جوانان مسلمان به طور خاص ندارند.

رئیس قوه قضائیه افزود: البته برخلاف نظر برخی، من معتقد نیستم که کیفیت کار حوزه‌های علمیه کاهش پیدا کرده و دیگر از علمای صاحب نام قدیم خبری نیست بلکه من در عوض معتقدم که ظرفیت‌های بسیار گرانبهایی در حوزه‌های علمیه ما وجود دارند و در عین حال که باید شکرگذار این نعمت ها و خوشبین به آینده حوزه های علمیه بود، باید تلاش و اهتمام جدی هم برای استفاده از ظرفیت‌های موجود داشت.  
 
آیت‌الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود، یک وظیفه مهم استادان و مدرسان حوزه‌های علمیه را یافتن استعدادهای طلاب در حوزه‌های مختلف علوم و فنون اسلامی دانست و در این باره افزود: ما به طلبه "پژوهشگر" به معنای واقعی کلمه نیازمندیم و این می‌طلبد که در سطوح آموزشی و پرورشی حوزه‌های علمیه، یک تفکیک وظایف و تقسیم کار آگاهانه و از روی دانش کافی صورت گیرد تا طلابی که در حوزه‌های مختلف علوم اسلامی صاحب مهارت و استعداد هستند بتوانند در این حوزه‌ها مشغول شوند.  
 
رئیس قوه قضاییه در پایان با اشاره به موضوع مهم مدیریت پژوهش‌ها در حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: باید استفاده و بهره برداری از توان، دانش و استعداد طلبه‌ها در حوزه‌های مختلف را حداکثری و هرچه بیشتر کرد که این امر بنیادین نیاز به مدیریت صحیح برنامه هدایت استعداد‌ها دارد و در این زمینه یک موضوع بسیار مهم تبیین فلسفه سیاسی حکومت اسلامی و مشروعیت این حکومت در نزد افکار عمومی است.

انتهای پیام/
برچسب ها: آملی ، لاریجانی ، تبلیغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار