به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، به نقل از مشرق، قربانی در پاسخ ، خود را از عشایر اهل سنت "شعیطات" معرفی کرده و به سختی می گوید که آنها را با آر پی جی کشته ام! در ادامه فرمانده داعشی رو به سمت دوربین کرده و می گوید : این فرد دشمن خداست ("أن هذا عدو الله عز وجل، قتل اثنين من الأخوة بالآر بي جي ، والقصاص سيكون نسفه بالآر بي جي”!) و ما اورا به همان شیوه ای که عناصر ما را کشت ، "منهدم" خواهیم کرد!
پس از بیان این جمله ، وی به همراه سایر تروریستهای داعش از اطراف جوان دست بسته و به تیر چراغ برق بسته شده فاصله گرفته و با یک موشک آر پی جی وی را هدف قرار داده و به قتل می رساند. اما این پایان کار نبود ، چرا که پس ازکشتن این جوان سوری ، عناصر داعش بر جسد وی حاضر شده و ضمن فحاشیهای رکیک و لگد کوب کردن ، سایر دشمنان خود را به دچار شدن به سرنوشتی مشابه تهدید می کنند.
گفتنی است ، پیش از این ، گروه تروریستی داعش روشهای مبتکرانه ای ! همچون "ذبح با چاقو و شمشیر ، تیر باران ، به صلیب کشیدن ، حلق آویز کردن از روی پل ، پرتاب قربانی با چشم و دست و پای بسته از بلندای ساختمانهای مرتفع و زنده سوزی" را علیه مخالفان خود اعم از شهروندان اهل سنت ، مسیحی ، شیعه و علوی سوری ، عراقی و اردنی بکار گرفته بود که موجب حیرت ناظران شده بود.
افشای هویت قاتلان جوان سوری
فرمانده داعشی حاضر در ویدیو ، فردی بنام "لودریم المهاجری" تبعه کشور آلبانی می باشد که از ابتدای تشکیل گروه تروریستی داعش در سوریه ، از طریق باندها مافیایی جذب نیروی این گروه که تحت اشراف و هدایت مستقیم دولت و سرویس اطلاعاتی ترکیه در کشورهای مختلف اروپایی ، اسیایی ، آفریقایی و عربی فعالیت دارند ، و با عبور از مرزهای ترکیه وارد استان رقه شده و به داعش پیوسته است.
وی متولد سال 1989 در کشور آلبانی (26 ساله) بوده و به دلیل ارتکاب جرائم جنایی و تروریستی از سوی اینترپل تحت تعقیب رسمی می باشد. با توجه به مشارکت سرویسهای اطلاعاتی کشورهای مختلف همچون آمریکا ، اسراییل ، عربستان ، فرانسه ، انگلستان و ... در تشکیل وتجهیز داعش بعید نیست این فرد یکی از صدها افسر جاسوس فعال در بدنه و رده های مختلف رهبری گروه داعش باشد.
تحقیقات پیرامون عقبه ماجرای اعدام جوان سوری بدست داعش
لازم به ذکر است که عشایر اهل سنت "شعیطات" از ساکنین بادیه (صحرا) دیرالزور می باشند که از ابتدای پیدایش و سیطره داعش در کشور سوریه و استان دیرالزور با آن وارد جنگ و ستیز گسترده ای شده اند. اختلاف این عشیره بزرگ با داعش به حمایت آن از گروههای تروریستی تکفیری رقیب داعش یعنی "ارتش آزاد و القاعده (جبهه النصره)" بوده و موجب نبردهای شدیدی میان آنها شده که طی آن صدها نفر از دو طرف کشته شده اند.
با تشدید اختلافات میان شعیطات و داعش ، نیروهای داعش با لشکر کشی به محل سکونت این عشیره ، اقدام به محاصره و دستگیری صدها نفر از مردان و جوانان شعیطات کرده و همگی آنها را به شیوه ذبح و تیرباران دسته جمعی به فجیع ترین وضع ممکن به قتل رسانده و اجساد آنها را در مکانهای نامعلومی دفن کرده است.
عناصر داعش به قتل عام مردان این عشیره نیز اکتفا نکرده و بخش اعظم روستاهای محل سکونت آنها را به طور کامل منهدم کرده و اموال آنها را به غنیمت برده و باقیمانده خانواده های آنها را به بیابانهای غیر قابل سکونت دیرالزور تبعید کردند. گفته می شود ابوبکر البغدادی بازگشت هزاران نفر از عشایر شعیطات را "توبه رسمی ، مکتوب و تعهد به عدم جنگ و کینه ورزی علیه داعش" مشروط کرده بود.
حمایت دولت و ارتش سوریه از عشایر اهل سنت شعیطات
بدنبال جنابات داعش علیه این عشایر ، ارتش سوریه با ارسال واسطه هایی به مشایخ و بزرگان شعیطات از آنها دعوت کرد تا به آغوش دولت سوریه بازگشته و تحت حمایت آن قرار گیرند. امری که با موافقت ضمنی مواجه شد. ارتش سوریه هزاران نفر از جوانان شعیطات را که از ظلم و جنایات داعش به تنگ آمده بودند آموزش داده و تسلیح کرد و در قالب نیروهای دفاع وطنی دیرالزور سازماندهی نمود.
با پیوستن این گروه از داوطلبان بومی ، توازن نظامی میان داعش و ارتش سوریه نیز شکسته شده و ارتش سوریه با پشتیبانی عشایر شعیطات حملات وسیعی را برای باز پس گیری بخشهای اشغال شده شهر دیرالزور آغاز کرد که تا حدود زیادی موفقیت آمیز بوده است. به موازات آن حملات داعش به بزرگترین مقر نیروهای ارتش سوریه در "فرودگاه نظامی دیرالزور" با شکستهای متوالی مواجه شد.
همزمان هسته های متعدد پارتیزانی از عناصر شعیطات که به خون داعشیان تشنه بودند ، در بخشهای مختلف رقه و دیرالزور به عملیات "نا امن سازی عمق استراتژیک داعش" پرداخته ودر همین راستا صدها عملیات ترور فرماندهان و اعضای ارشد داعش از طریق کمین ، ربایش و بمبگذاری های کنار جاده ای و شناسایی اماکن محل استقرار این گروه برای بمباران توسط هواپیماهای بمب افکن ارتش سوریه سازماندهی و اجرا گردید.
در این عملیاتها خسارات جبران ناپذیری به سازمان رزم داعش وارد شد و این گروه مجبور به ایجاد محدودیت های حفاظتی بسیاری برای تردد عناصر خود در شهرهای تحت سیطره و مراکز استقرار نیروها و تسلیحات این گروه شد.
انتهای پیام/