به گزارش خبرنگار
قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران حاضر در محل ، آیت الله العظمی نوری همدانی با اشاره به نقش حوزههای علمیه اظهار داشت: حوزههای علمیه مرکز تعلیم و سازندگی بوده و این مکانها را پیغمبر تأسیس نموده تا علما را در این مرکز پرورش داده و طلاب عزیز باید قدر این شغل خود را دانسته و با توجه ویژهای به آن اهتمام ورزند.
وی بیان کرد: فقدان معنویات در دنیا سبب بروز جنایات شده و اگر معنویات در جهان حاکم بود دنیای امروز با این بی نظمی و تجاوز کشورهای مختلف به یکدیگر نبود.
این مرجع تقلید افزود: اخلاص در بخش طلبگی بسیار مهم بوده و یک طلبهی حوزوی باید همه کارهایش را اعم از تحصیل، تذهیب و تدریس برای رضای خدا انجام داده تا خداوند متعال توفیقات و برکات او را بیش از پیش نماید.
آیت الله نوری همدانی ابراز داشت: راه طلبگی راه پر فراز و نشیبی بوده و یک محصل حوزه همانند شیخ طوسی، شیخ صدوق از همت بالایی برخوردار بوده و برای رسیدن به سطح بسیار بالایی از مدارج علمی باید کوشش و جدیت را سرلوحه کار خود قرار دهد.
وی ادامه داد: طلاب باید همگی اهل قلم و نویسندگی بوده و برای رسیدن به این کار باید زیاد مطالعه کرده تا بتوانند ادبیات و فن نویسندگی را به طور کامل یاد بگیرند و آن را به شاگردان خود منتقل نمایند.
وی تصریح کرد: طلاب حوزههای علمیه باید پرکار و منظم بوده تا بتوانند در زندگی به آنچه که برنامه ریزی کردهاند رسیده که این از دستورات دینی ما میباشد.
مرجع عالیقدر جهان تشیع تأکید کرد: طلاب و اساتید حوزه باید اخلاق را رعایت کرده زیرا مسئله اخلاق سبب جذب و تبلیغ دین شده و مردم را به اسلام و علی الخصوص شیعه میکشاند.
حضرت آیت الله نوری همدانی در ادامه اظهار داشت: از اصول بسیار مهم دیگر برای طلاب تهجد و نماز شب و سحرخیزی است و در مدارس حوزوی برای رسیدن به فقاهت باید تلاش زیادی در زمینهی تقوی و تذهیب نفس کرده که این کار جز با خواندن نماز شب و سحرخیزی میسر نمیشود و طلاب عزیز باید مطالعهی کتب صحیفهی نور حضرت امام خمینی(ره) که فرهنگ و فکر بسیار نورانی ایشان را نشان میدهد را سرلوحه کارهای روزانه خود قرار داده تا بتوانند برای حوزه و جامعه ی خودشان مفید باشند.
آیت الله نوری همدانی در پایان اضافه کرد: طلاب و اساتید حوزه باید همانند حضرت امام خمینی(ره) که کشور را از طاغوت زمانه نجات دادند معنویات و ایمان را در خود تقویت کرده که این امر سبب رشد فکری، ذهنی و زیاد شدن برکت زندگیشان میشود.
در ادامه حجة
الاسلام و المسلمین غفوری مدیر حوزههای علمیه استان تهران با اشاره به
مراسم اختتامیه جشنواره علامه شعرانی، اظهار داشت: جشنواره علامه شعرانی
امسال محدود به مقالات بود ولی از سال آینده فعالیتهای پژوهشی نیز در این
جشنواره مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: امسال زمینهای فراهم شده که اساتید عرصه قلم و پژوهش ورود پیدا کرده و آثار و مقالات منتخب خود را به حوزههای علمیه استان تهران ارائه دهند.
وی افزود: در جشنوارهی امسال 700طلبه شرکت کرده که از این تعداد 153 اثر شرایط اولیه را کسب کرده و پذیرفته شدهاند که در مرحلهی نهایی ارزیابی 8 اثر به عنوان پژوهشهای برتر برگزیده شده است.
حجةالاسلام غفوری ادامه داد: با همت دوستان و مجموعه مدیریت شورای حوزه علمیه استان و همچنین معاونت پژوهش این جشنواره برپا شده تا مقوله پژوهش را به نحو احسن ترویج و تبلیغ کنند.
حجةالاسلام غفوری در پایان ابراز داشت: باید در موضوعات عمیق با همت اساتید پژوهش و تحقیق موضوعات مشخص شده و موضوعات مشخص شده تا پژوهشهای طلاب عزیز از نظر نوشتاری و علمی از سطح کیفی بالایی برخوردار شده که در این زمان است که آن طلبه به سطح عالی می رسد.
گفتنی است در پایان این مراسم به پژوهشگران ممتاز جشنواره علامه شعرانی
جوایزی اهدا شد.
انتهای پیام/