مصرف گردو رشد و نمو توده های سرطانی روده بزرگ را کند می کند.

به گزارش گروه کلینیک باشگاه خبرنگاران، محققان در مطالعه ای 25 ساله بر روی دو گروه از افراد به این نتیجه رسیدند که با مصرف گردو، میزان امگا سه در سلول های سرطانی دستگاه گوارش، ده برابر می شود و این روند، به کند شدن رشد و نمو سرطان منجر خواهد شد.
 
سرطان دستگاه گوارش سومین سرطان شایع در جهان است و دومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در کشورهای غربی است.
 
رژیم غذایی، تاثیر کنترل کننده ای بر این سرطان دارد.نتایج مطالعه این محققان در شمراه اخیر نشریه بیوشیمی تغذیه منتشر شده است.
 
نیک صالحی 
 
 
برچسب ها: گردو ، بیماری ، روده ، سرطان ، غده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.