زودگیر کننده‌های فاقد قلیا باعث بالا رفتن مقاومت بتون و کاهش آن می‌شود.

فتحی مدیر فنی بخش شیمی آزمایشگاه صنایع شیمی ساختمانی آبادگران در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: طرح مورد نظر زودگیر کننده‌های فاقد قلیا است که هم به صورت پودری و هم به صورت مایعی موجود است، در بتون‌های پاشنتی که بحث بریدن بتون‌ها مطرح است نیازمند استفاده از افزودنی‌هایی است که گیرایش بتون را کوتاه می‌کند. یعنی در دو دقیقه بتون خود را بگیرد.

وی افزود: متاسفانه مسئله‌ای که در کشور ما مرسوم بوده استفاده از زودگیر کننده‌هایی با پایه‌های قلیایی است که هم برای محیط زیست و هم برای کارگرانی که کار می‌کنند مشکل ایجاد می‌کند و در مرحله بعدی دوام و مقاومت بتون را بعد از 28 روز تقریبا 20تا 45 درصد کاهش می‌دهد.

فتحی عنوان کرد: طرح زودگیر کننده‌های فاقد قلیا که در آن قلیا را حذف کردیم، باعث بالا رفتن مقاومت بتون و کاهش مقاومت بتون می‌شود و ضمن اینکه در بحث‌های محیط زیستی که برای کارگران مضر هستند را از بین ببریم.

مدیر فنی بخش شیمی اظهار داشت: کل مواد اولیه‌ای که در طرح زودگیر کننده‌های فاقد قلیایی از مواد اولیه اصلی است و هیچ وابستگی به خارج از کشور نداریم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: معاونت علمی حمایتی را از ما به عمل نیاوردند و خود شرکت یک گروه پژوهشگری تاسیس کرده و صنایع شیمی ساختمانی آبادگران گروه پژوهش توسعه شیمی فناوری آبادگران را طراحی کرده تا بتوانیم در آینده حمایت وزارت علوم و معاونت علمی را کسب کرده و آن را صنعتی کنیم.



انتهای پیام/
برچسب ها: قلیا ، بتون ، مقاومت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار