مطالعات محققان دانشگاه واندربیلت، تنسی آمریکا نشان می دهد که باکتری های پروبیوتیک در درمان آلرژی فصلی موثر هستند.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از به گزارش ایرنا از ساینس، یک خانواده خاص از باکتری ها، پروبیوتیک (Probiotics) نام دارند. این باکتری ها در حین فرآیند هضم زنده می مانند و برای سلامتی بسیار مفید هستند.

مطالعات جدید نشان می دهد که علایم آلرژی فصلی در بیمارانی که از غذاهای حاوی پروبیوتیک استفاده می کنند، بهبود یافته است و کیفیت زندگی بهتری دارند.

به گزارش کالج آسم و ایمونولوژی آمریکا (ACAAI) حدود 50 میلیون آمریکایی از آلرژی فصلی رنج می برند. چمن، گرده و گل و لای، مهمترین عوامل آلرژی زا هستند که به آبریزش، عطسه، سرفه، سوزش چشم و خارش منجر می شوند.

این باکتری ها علاوه بر درمان آلرژی، سبب جلوگیری از انواع عفونت می شوند و با تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت دستگاه گوارش، سلامتی را تضمین می کنند.

تحقیقات دیگری نشان می دهد که این باکتری ها به سوزاندن چربی کمک می کنند و با کاهش مقاومت بدن نسبت به انسولین، در پیشگیری از بیماری دیابت موثر هستند. درمان روده تحریک پذیر، اسهال های عفونی، برخی از بیماری های پوستی و افزایش بهداشت دهان و دندان از دیگر فواید این باکتری ها هستند.

مطالعات محققان هلندی نشان می دهد که پروبیوتیک ها سبب بهبود خلق و خو می شوند و یک روش مناسب برای مبارزه با استرس و افسردگی هستند. در این تحقیقات 40 داوطلب به مدت چهار هفته از مکمل های پروبیوتیک استفاده کردند. اغلب این داوطلبان اظهار داشتند که حالات غم و افسردگی، کمتر به سراغشان آمد و افکار منفی کمتری داشتند.

مطالعاتی که در سال 2013 میلادی صورت گرفت نشان می دهد که سلامت دستگاه گوارش نقش مهمی در خلق و خو و اختلالات رفتاری دارد؛ از طرفی پروبیوتیک ها نیز در سلامت دستگاه گوارش موثرهستند.

مطالعه بر روی داوطلبان نشان می دهد که مصرف پروبیوتیک، باعث کاهش هورمون استرس، کورتیزول، می شود.

از بین مواد غذایی شناخته شده، ماست حاوی بیشترین مقدار پروبیوتیک است. سیب، موز، توت، کشمش، انواع سبزی، پیاز، سیر، تره فرنگی، عدس، نخود، لوبیا، ذرت، بادام، عسل و چای سبز نیز حاوی این باکتری هستند.

انتهای پیام/
برچسب ها: آلرژی ، فصلی ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.