وی در ادامه افزود: توصیه های یک برنامه غذایی مدیترانه ای بر استفاده کمتر از گوشت قرمز و محصولات آن و همچنین مصرف بیشتر سبزیجات، میوه ها، آجیل، حبوبات، ماهی و روغن زیتون است. مصرف یک رژیم غذایی مدیترانه ای مطلوب، عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی متعدد، مانند دیس لیپیدمی، فشار خون بالا، سندرم متابولیک و دیابت را کاهش داده و با کاهش موارد التهاب و چربی خون عملکرد قلبی را در دراز مدت بهبود می بخشد.
نقیب زاده خاطر نشان کرد: بر اساس نظر کارشناسان، امروز کشور دچار اپیدمی اضافه وزن و چاقی شده است و متاسفانه از هفت عامل شناسایی شده در زمینه مرگ و میر پنج عامل مربوط به مصرف غذا است که با کنترل آنها میتوان درصد زیادی از میزان مرگها در کشور را کاهش داد.
انتهای پیام/ز