قاسمی با بیان اینکه قرص‌هایی حاوی ترکیبات توامان ضد لخته و انعقاد، ضد فشار خون و کاهنده چربی خون به تازگی وارد عرصه پزشکی شده‌اند، گفت: با این فناوری جدید، بیمار قرص کمتری می خورد و نتایج بهتری می گیرد.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از انجمن آترواسکلروز ایران دکتر مسعود قاسمی با اشاره به اینکه پنجمین همایش قلب و فناوری‌های نوین که از مجموعه کنگره‌های سالیانه انجمن آترو اسکلروز ایران و مرکز تحقیقات آندووسکولارزاینتروننشن است، از ۲۲ تا ۲۵ اردیبهشت در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گیلان برگزار می‌شود گفت: در این همایش آخرین دستاوردهای علمی شامل جدید‌ترین تکنولوژی‌ها و داروهای قلب دنیا و همچنین پروتکل‌های درمان بیماری‌های قلبی ارائه خواهد شد. 

وی با اشاره به معرفی تکنولوژی جدید قرص‌هایی حاوی چند ترکیب دارویی در این همایش عنوان کرد: قرص‌هایی حاوی ترکیبات توامان ضد لخته و انعقاد، ضد فشار خون و کاهنده چربی خون بتازگی وارد عرصه پزشکی شده‌اند که بر اساس آن بیماران با تعداد قرص کمتر در روز نتایج مشابه دریافت می‌کنند. نتایج مطالعات از لحاظ درمانی را مورد بحث قرار خواهیم داد. 

رئیس پنجمین همایش قلب و فناوری‌های نوین با بیان اینکه امسال مبحث مهمی دیگری پیرامون آنفارکتوس حاد قلبی و درمان آن در همایش قلب و فناوری‌های نوین خواهیم داشت گفت: از اقدامات موثری که باید وزارت درمان و آوزش پزشکی بهداشت در این زمینه انجام دهد بسیج کردن امکانات بیمارستانی برای بیماران مبتلا به آنفارکتوس حاد است. 

قاسمی افزود: بسیار مهم است که بیمار را در دقایق اول به امکانات پزشکی اورژانس و کت لب برسانند تا آنژیوپلاستی و سایر اقدامات لازم برای وی انجام شود. 

وی با بیان اینکه مدت زمان مناسب برای نجات بیمار قلبی و رساندن وی به مرکز درمانی، بستگی به وضعیت بیمار دارد گفت: ایده آل‌ترین زمان برای نجان بیمار کمتر از یک و نیم ساعت است، البته اگر شرایط بیمار مناسب باشد تا شش ساعت اول هم می‌توان نتایج مطلوبی دریافت کرد. 

بر اساس این گزارش، برای اطلاع از نحوه برگزاری و حضور در پنجمین همایش قلب و فناوری‌های نوین با شماره تلفن ۸۸۰۷۳۰۵۲ تماس حاصل نمائید.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.