از آنجا که در حال حاضر این ماهی اشکال مختلفی دارد، ضروری است که به هنگام خرید نوع اورگانیک و یا حتی ماهی قزل الا وحشی را انتخاب کنید.
اسید چرب امگا3 از جمله موادی است که در ماهی موجود بوده و برای رشد مغز بسیار مفید است. همچنین می تواند فرایند التهاب را در قلب و عروق و سیستم های ضروری بدن کاهش دهد.
آمارها نشان می دهد که حتی در کشورهای ثروتمند چون انگلستان، از هر 10 کودک 9نفر و 2/3 افراد بزرگسال هرگز ماهی روغنی مصرف نمی کنند.
DHA وEPA یکی از کارآمدترین و ابتدایی ترین راههایی برای مصرف امگا3 به شمار می روند.
محققان 26 مطالعه از آسیا، اروپا و ایالت متحده را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند که در آن بیش از 20000 نفر مبتلا به سرطان سینه بودند.
آخرین برسی ها نشان می دهد که روزانه تنها 0.1% انرژی (0.1 گرم اضافی) از اسیدهای چرب امگا3 برای کاهش 5درصدی ابتلا به سرطان سینه کافی است. لذا برای تامین این میزان لازم است هر زن 2 وعده از ماهی چرب (ساردین، قزل الا، اسقومری) را به طور هفتگی مصرف کند.
زنان در آسیا به دلیل مصرف بالای ماهی کمتر در معرض خطر این سرطان هستند.
ALA (آلفالینولینک اسید) یکی از انواع اسید چرب امگا3 می باشد که در منابع گیاهی چون دانه ها و آجیل یافت می گردد.
انتهای پیام/