متوسط قيمت خرده فروشي برخي از مواد خوراکي در تهران از سوی بانک مرکزی اعلام شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران بانک مرکزی متوسط قيمت خرده فروشي برخي از مواد خوراکي در تهران در هفته منتهی به 4 اردیبهشت 94  اعلام کرد.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 0.2 درصد کاهش ولی بهای ماست پاستوریزه 0.7 درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل 2.6 درصد کاهش یافت و شانه ای 70000 تا 100000 ریال فروش رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 2.1 و 2.4 درصد افزایش داشت در گروه حبوب، بهای نخود و لوبیا قرمز ثابت بود. قیمت لوبیا چشم بلبلی معادل 0.9 درصد و لوبیا سفید 0.8 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.5 تا 2.5 درصد افزایش یافت.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن ها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت سیب قرمز و سیب زرد تخم لبنان به ترتیب معادل 0.6 و 0.8 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.6 تا 5.4 درصد افزایش داشت.

در گروه سبزی های تازه قیمت خیار معادل 5.1 ، سیب زمینی 0.2 و لوبیا سبز 0.5 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 1.2 تا 17 درصد افزایش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل 0.2 درصد و گوشت مرغ 0.6 درصد افزایش داشت و بهای گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند معادل 0.1 درصد و شکر 0.2 درصد افزایش ولی بهای انواع روغن نباتی 0.1 درصد کاهش یافت و قیمت چای خارجی ثابت بود.


متوسط قيمت خرده فروشي برخي از مواد خوراکي در تهران
هفته منتهی به 4 اردیبهشت 94



برنج 2.2 درصد افزایش یافت/ کاهش 2.6 درصدی نرخ تخم مرغ

انتهای پیام/
برچسب ها: نرخ ، مواد ، غذایی ، بانک ، مرکزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار