وضعیت نظامیان عربستان سعودی پس از آنکه جانشین نیروی زمینی ارتش آن کشته شد بسیار بد شده و اختلافات نظامی بین نیروهای انتظامی عربستان بر سر جانشینی نیروی ارتش به به جان این رژیم افتاده است.

عربستان پادگان شیشه‌ای است!به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران،  "امین اسدی" کارشناس مسائل منطقه‌ای طی یادداشتی به بررسی چگونگی جنگ عربستان با یمن و وضعیت کنونی این کشور پرداخت.

متن این یادداشت به شرح زیر است

وضعیت نظامیان عربستان سعودی پس از آنکه جانشین نیروی زمینی ارتش آن کشور یعنی "فهد بن ترکی" کشته شد، بسیار بد شده است و اختلافات نظامی بین نیروهای انتظامی عربستان بر سر جانشینی نیروی ارتش به جان این رژیم افتاده است.

نظامیان سعودی، تمرکز خود را از دست داده و به ندانم کاری افتاده‌اند؛ همین امر موجب منزوی شدن آن‌ها شده است با اینکه به نیروهای شیعه یمنی امداد نمی‌رسد ولی از موضع خود کوتاه نیامده‌اند.

احمد العسیری یکی از فرماندهان عملیات حمله به یمن ادعا می‌کند که ما مردم یمن را هدف حملات قرار ندادیم بلکه ما نظامیان و پایگاه‌های نظامی یمن را مورد حمله قرار می‌دهیم، که این حرف، کلام بسیار خنده داری است اگر این حرف را زمانی که رسانه‌ای و دیگر امکانات نبودن شاید خیلی‌ها باور می‌کردند ولی هم اکنون با امکانات رسانه‌ای که در جهان امروز وجود دارد به خصوص تصاویر از این جنایات که در شبکه‌های مجازی منتشر می‌شود، اعمال سعودی‌ها را کاملا نشان می‌دهد و دروغ فرمانده‌های سعودی بر جهانیان روشن می‌کند.

هنگامی که احمد العسیری می‌گوید ما با کودکان و مردم یمن کاری نداریم و هدفمان نظامیان‌اند، این سوال مطرح می‌شود در کدامیک از پایگاه‌های نظامی در یمن کودکان وزنان سکونت داشته‌اند که تعداد بیشماری از کشته شدگان حملات ددمنشانهٔ ال سعود شامل این قشر بی‌دفاع گردیده است، که این خود نشانه‌ای از حمله نابرابر و سخنان کذب این مقام ارشدنظامی آل سعود حکایت دارد.

از سوی دیگر انصارالله در جبهه دیگری برعلیه داعش و القاعده این جرثومه‌های دست نشانده که به نام دین درصدد نا‌امن کردن کشور‌های اسلامی و اسلام هراسی در دنیا هستند، در حال مبارزه می‌بود، آل سعود با حمله به کشور یمن به شکلی خود را وارد جبهه جلوگیری از نابودی‌ای جرثومه‌های فساد یعنی القاعده و داعش نموده است. آیا اینگونه استنباط نمی‌شود بمباران هوایی عربستان به یک زندان که مملو از دستگیرشدگان القاعده‌ای بود تایید و تاکیید حمایت از این تروریست‌ها بود؟

 البته عربستان نقاط ضعفی دارد که یکی از آن‌ها وجود سه منطقه استراتژیک تصفیهٔ آب آشامیدنی می‌باشد که انصارالله هیچ‌گاه به خود اجازه انجام این عمل غیر انسانی را نداده است، که این نشان از رعایت موازین شرعیه دین مبین تشیع حکایت دارد و اگر انصارالله چنین عملی را انجام می‌داد کل کشور عربستان سعودی برای دسترسی به آب شیرین و قابل شرب دچار محدودیت و مشکلات عدیده می‌شد که قطعا صدمات این عمل به مردم عربستان زیان سختی وارد می‌کرد.

یک بار دیگر سیاست درست و صحیح نظام جمهوری اسلامی ایران در تصمیم تعلیق حج عمره موجب شد که آل سعود به تکاپو افتاده و از بلند پروازی و هرگونه اقدام خلاف موازین بین‌المللی علیرغم رانت‌های هدیه شده شورای امنیت سازمان ملل در برابر ایران اسلامی زانو بزند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.