به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، بررسی لایحه "تعیین قیمت بلیت بازدید از برج میلاد تهران" دومین دستور جلسه امروز یک شنبه ششم اردیبهشت ماه سال 94 بود که با بررسی و رأی اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.
براساس این مصوبه نرخ بلیت های بازدید از برج میلاد تهران برای سال جاری به میزان 30 درصد افزایش مییابد.
علیرضا دبیر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه که به عنوان کمیسیون اصلی این لایحه را مورد بررسی قرار داده بود در تشریح این لایحه به سابقه تصویب طرح و ساخت آن اشاره کرد و گفت: هر چند در طرح اقتصادی اولیه، این برج درآمدزا تعریف شده بود ولی درآمد آن در حال حاضر سالانه 24 میلیارد تومان است و شهرداری نیز سالانه در حدود 30 میلیارد تومان در ردیف های جاری و عمرانی به آن کمک می کند.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه نرخ گذاری اولیه در سال87 انجام شد و تاکنون هیچ افزایشی برای آن در نظر گرفته نشده است بررسی این لایحه در دستور کار قرار گرفت.
دبیر درخصوص موضوعات مطرح شده در لایحه افزود: شهرداری تقاضای افزایش در حدود 50 درصدی را داشت که این میزان با تصمیم کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر به 20 درصد کاهش یافت همچنین از این پس بازدید کنندگان خارجی میتوانند با استفاده از دلار، پول بلیت بازدید را بپردازند.
وی تاکید کرد: بررسی برج های مختلف جهان نشان می دهد که نرخ های در نظر گرفته شده برای برج میلاد تهران در مقایسه با سایر برج های جهان بسیار اندک است.
مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این خصوص گفت: تمامی برجهای جهان با عنوان شهرهایشان شناخته میشوند و مناسب است که برج میلاد نیز با عنوان برج میلاد تهران شناخته شود.
وی همچنین با تاکید بر اینکه قیمت گذاری سال 87 نخستین قیمت گذاری برای بازدید از برج بوده است پیشنهاد افزایش 30 درصدی را در این خصوص ارائه کرد.
اقبال شاکری عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: برج میلاد تهران جایگاه ویژهای دارد و در حقیقت برای کارهای عمومی طراحی نشده است بر همین اساس باید خدماتی در آن ارائه شود که امکان ارائه آن در سایر نقاط نیست.
وی تاکید کرد: این برج باید به صورت خودگردان اداره شود این در حالی است که با نرخهای کنونی تحقق این موضوع امکان پذیر نیست و در نتیجه باید نرخها با افزایش به قیمتی مناسب برسند.
رئیس کمیته عمران شورا گفت: البته در این افزایش قیمت باید تخفیفهای لازم برای اقشار خاص همچون دانش آموزان و دانشجویان در نظر گرفته شود. نباید اجازه داده شود که سطح برج میلاد تهران به یک سالن عمومی تنزل پیدا کند.
مجتبی شاکری، دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران به تشخص دهی به برج میلاد تهران تاکید کرد و افزود: باید آئین نامهای با هدف حفظ تشخص برج میلاد تدوین شود.
وی استفاده از برج میلاد را برای دو گروه دانست و گفت: آنچه درخصوص بازدیدهای عمومی است باید 30 درصد افزایش یابد و آنچه برای برنامههای دیگر در نظر گرفته میشود باید ضمن رعایت آئین نامه با نرخی منطقی در نظر گرفته شود.
هادی ساعی نیز با تائید افزایش 30 درصدی نرخها ادامه داد: در حدود 7 سال است که این نرخها افزایش نیافته و در مقایسه با سایر برجهای دنیا نیز نرخ بسیار اندکی دارد و پیشنهاد میشود ضمن افزایش 30 درصدی، دست مدیریت برج میلاد را در ارائه تخفیف به اقشار ضعیفتر باز بگذاریم.
اسماعیل دوستی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با پیشنهاد افزایش 30 درصدی نرخها تصریح کرد: باید برنامهریزیها به گونهای باشد که برج زنده نگه داشته شود و روز به روز تغییرات لازم در آن با هدف اوقات فراغت و تفریح مردم و ورود گردشگران خارجی و همچنین ارائه برنامه های فرهنگی تأثیر گذار ایجاد شود. اگر این برج خود کفا نشود از بین خواهد رفت.
مرتضی طلایی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران هم درخصوص ساخت مسجد برج میلاد تهران تأکید کرد و گفت: در حال حاضر گودبرداری انجام شده است و امیدواریم با ساخت هرچه سریعتر تبدیل به یک المان مذهبی در کنار سایر المان های به روز در برج میلاد تهران تبدیل شود.
انتهای پیام/