کنگر سبزی پرخاصیتی است که فصل بهار در بیشتر مناطق ایران می روید و برای دستگاه گوارش مقوی بوده و به هضم مواد غذایی کمک می کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان ، عصاره برگ و ریشه  کنگر برای جلوگیری از
رسوب چربی در جداره رگ ها مفید بوده و در درمان یرقان ، سوء هاضمه ، احساس ناراحتی
در معده ، نفخ ، بی اشتهایی ، تهوع ،
اسهال خفیف یا یبوست ، نارسایی کبد ، دفع مزمن آلبومین و کم خونی بعد از جراحی
موثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند.



از دیگر خواص این سبزی،کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون ،حفظ سلامتی روده و پوست را در برابر سرطان محافظت می کند.



بزرگسالان برای بهره گیری از اثرات درمانی کنگر می توانند ،یک تا 4 گرم برگ خشک یا خام آن را سه بار در روز مصرف کنند.



زنان باردار، کودکان، بیماران مبتلا به بیماری شدید کبدی یا کلیوی از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند.



افرادی که سنگ کیسه ی صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند، چرا که افزایش انقباض کیسه ی صفرا منجر به انسداد مجاری و حتی پارگی کیسه صفرا می شود.

همچنین اشخاصی که نسبت به
کنگر و یا خواص سینارین حساسیت دارند، باید از مصرف این گیاه پرهیز کنند.

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
هيمن
۱۵:۵۳ ۱۷ مرداد ۱۳۹۴
بسيار خوب عالى خوب