وزیر نفت گفت: از اردیبهشت به جای اینکه به صورت روزانه به کامیون‌ها سهیمه سوخت بدهیم بر مبنای پیمایش به آنها سوخت داده می‌شود.

 
سهمیه‌بندی سوخت کامیون‌ها بر اساس پیمایش / همه تاسیسات نفتی خوزستان مستهلک استبه گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در جمع خبرنگاران در آستانه روز زمین پاک با اشاره به مشکلات زیست محیطی اظهار کرد: در حال حاضر ما همکاری نزدیکی با سازمان محیط زیست داریم چرا که در همه دنیا برای مساله محیط زیست اهمیت زیادی قایل هستند. 

وی در ادامه افزود: ما جزو اولین ارگان در کشور بودیم که واحد HSE  را راه‌اندازی کردیم و اخیرا با ایجاد شورای عالی مرکزی HSE   نام سلام که مخفف سلامت، ایمنی و محیط زیست است را و 3 عنصر مولفه HSE   را تشکیل می‌دهند ، بر آن گذاشته‌ایم. 

زنگنه تصریح کرد: این واحد فعالیت‌های خود را انجام می‌دهد و ما در طراحی‌های واحدها نهایت توجه را می‌کنیم تا استانداردهای زیست محیطی رعایت شود. 

وزیر نفت در ادامه با بیان اینکه تاسیسات نفتی ما در خوزستان مستهلک هستند ، تاکید کرد: وضعیت این تاسیسات به گونه‌ای است که ما نباید آنها را بازسازی کنیم بلکه باید در اولین فرصت نسبت به ایمن سازی آنها اقدام نماییم چرا که دیگر نمی‌توان این تاسیسات را که بالای 10 میلیارد دلار است، با وصله و پینه اداره کرد. در حال حاضر همکاران ما با جان و دل از آنان نگهداری می کنند. 

وی گفت: با توجه به اینکه روز به روز با بهترین استانداردهای تولید و بهره‌برداری جلو می‌رویم ، نفت‌های نمکی بیشتری داریم و آب نمکی که همراه با آن فرآورده‌های هیدروکربنی که آلایندگی دارند تولید می‌شود ، لذا باید متناسب با شرایط آینده نفتی ما تاسیسات نوسازی شود.  

زنگنه در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران در خصوص برخورد با قاچاق نفت ، عنوان کرد: مبدا قاچاق باید از بین برود چرا که وقتی سوخت بیش از نیاز عرضه می‌شود باعث ایجاد کانون قاچاق می‌شود . 

وزیر نفت با بیان اینکه از اردیبهشت بر مبنای پیمایش به کامیون‌ها سوخت داده میَشود گفت:  از این رو به جای اینکه بصورت روزانه به کامیون‌ها سهمیه سوخت بدهیم ، به آنها بر مبنای پیمایش سهمیه سوخت تعلق می‌گیرد و از سال آینده دستگاه‌های تعیین موقعیت در کامیون‌ها و اتوبوس ها کار گذاشته می‌شود تا بر مبنای پیمایش واقعی به آنها سوخت داده شود. 

وی افزود: با توجه به اینکه یکی از کانون های قاچاق سوخت افغانستان است، لذا اگر ما رسما به افغانستان سوخت صادر کنیم دیگر امکانی برای قاچاق نمی‌ماند. 

زنگنه ادامه داد: ما بر عرضه سوخت در نقاط مرزی تاکید داشتیم اما این کار آنگونه که انتظار داشتیم پیشرفت نکرد. 

وزیر نفت با بیان اینکه در واقع مبدا‌هایی که می توانند سوخت برای قاچاق تامین کنند باید از بین بروند ، گفت: البته وقتی ما 250 تومان گازوئیل را می‌فروشیم و آنطرف قیمت 2هزار تومان است این اتفاقات می‌افتد و تا وقتی تعادل برقرار نباشد این مشکلات وجود دارد. 

زنگنه در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه مقدار قاچاق سوخت صورت می‌گیرد گفت: هیچ کس نمی تواند به این سوال پاسخ دهد و بگوید قاچاق سوخت چقدر است. 

انتهای پیام/

برچسب ها: نفت ، وزیر ، سوخت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسن طالبی
۱۰:۰۷ ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
با سلام و احترام
متاسفانه به دلیل عدم شارژ کارت سوخت عملکردی کامیونها، امکان حمل و نقل از دارندگان کامیون سلب شده است و از روز گذشته 29 مرداد1396 همه در خواب هستند حال این سوال مطرح است که زیان وارده چگونه جبران خواهد شد
آخرین اخبار