برای گرم کردن و یخ زدایی خیلی از مواد خوراکی از مایکروویو استفاده می کنیم. ولی مواد غذایی که در این مقاله معرفی کرده ایم را در مایکروویو قرار ندهید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، مایکروویو آشپزی را راحت می کند و هم اینکه در وقت صرفه جویی می شود ولی تابش آن خطرناک است. برخی از خوراکی هایی که هرگز نباید در مایکروویو قرار دهید معرفی می کنیم.

تخم مرغ
حتی اگر عجله هم داشته باشید، تخم مرغ ها را بجای مایکروویو در اجاق گاز بجوشانید. گرمای شدید حاصل از بخار داخل تخم مرغ آن را می ترکاند و مجبور می شوید آن را تمیز کنید.

میوه ها
اگر میخوهید میوه طبخ کنید و یا یخ آن را باز کنید از قرار دادن میوه در ، مایکروویو اجتناب کنید گرمای شدید باعث سوختن میوه می شود.

فلفل
با قرار دادن فلفل در مایکروویو یک ماده شیمیایی تند از آن استخراج می شود که هنگام باز کردن درب آن ماده شیمایی تند استخراج می شود و چشم را می سوزاند حداقل در هنگام باز کردن درب مایکروویو نزدیک آن قرار نگیرید.

سس قرمز را هم اگر گذاشتید بیش از یک دقیقه نباشد.

سبزیجات
بسیاری از مردم سبزیجات خود را در مایکروویو گرم می کنند ویتامینهای آن را از بین می برد، مثلا مطالعه نشان داد که قرار دادن کلم بروکلی در مایکروویو باعث از دست دادن 97 درصد از آنتی اکسیدان های آن می شود.

سیمرغ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.