به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ یک اونس از دانه آفتابگردان حاوی 74 میلی گرم ویتامین E است که مطالعه جدید محققان در دانشگاه ایالتی اورگان نشان میدهد که مواد مغذی موردنیاز برای دریافت DHA میتواند به سلامت مغز کمک کند.
دانههای آفتابگردان به غشاء سلولی مغز کمک میکند و DHA اسید چرب غیر اشباع نشده است که توسط کارشناسان به عنوان یکی از مهمترین مواد مغذی به دست آمده از اسیدهای چرب امگا3 میباشد.
مغز انسان در حالت عادی DHA را از کبد نیز دریافت میکند و تحقیقات دیگر نشان داده است که میزان پیشرفت بیماری آلزایمر را میتوان با افزایش مصرف ویتامین E کاهش داد.
نتایج مطالعات نشان میدهند با مصرف روزانه آفتابگردان میتوان از سکته قلبی و مغزی پیشگیری کرد.
انتهای پیام/