وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: در حوزه دارو نباید ریسک کنیم و بدون مداخله آن را به بازار بسپاریم بلکه در این حوزه باید دولت در ارزش‌گذاری‌ها دخالت کند و سپردن آن به تبلیغات بازار بی‌مسئولیتی ما نسبت به مردم است.

سپردن بازار دارو به تبلیغات نشانه بی‌مسئولیتی است/ در حوزه دارو نباید ریسک کنیم/ ایجاد نهادی برای نشان دادن کیفیت داروها
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در مراسم پنجمین دوره اهدای جایزه ملی کیفیت غذا، دارو و بهداشتی ایران با بیان اینکه در حوزه دارو نباید ریسک کنیم، گفت: نباید در برخی حوزه‌ها مثل دارو ریسک کنیم و بدون مداخله، دارو را به بازار بسپاریم من همیشه مخالف این بوده‌ام که دولت در ارزش‌گذاری چیزی دخالت کند اما در حوزه سلامت نباید بازار محصولات را به تبلیغات بسپاریم چون خطرناک است و دولت باید ورود کند چرا که سپردن آن به بازار بی‌مسئولیتی نسبت به مردم است.

وی تاکید کرد: در گذشته اثربخشی کالا مبنای رضایتمندی مردم بود به طوری که دارویی را با کیفیت می‌دانستند که اثربخشی خوبی داشت اما اکنون احساس اثربخشی وجود دارد و برداشت ذهنی مصرف‌کننده مهم شده است.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی ادامه داد: اگر سندیکایی دست به کار شود و مفهوم کیفیت را به معنای واقعی آن برگرداند به مصرف کشور کمک کرده است.

ربیعی با بیان اینکه باید دستاوردهای چنین همایش‌هایی در انتخاب کالا و میزان کیفیت آن دیده شده و در حوزه سیاست‌ گذاری اثر بگذارد، گفت: در برخی از حوزه‌ها که اثر کوتاه‌مدت ندارد مانند غذا هزینه‌هایی که جامعه و دولت باید بدهد فقط اقتصادی نیست بلکه هزینه‌های اجتماعی نیز برای مصرف بی‌رویه و نادرست غذا باید پرداخته شود. این هزینه‌های نسلی است که به نسل‌های دیگر هم رفته و بر آنها اثر می‌گذارد.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی افزود: باید سعی کنیم نهادی مهم برای نشان دادن کیفیت‌ها ایجاد شود تا یک نهاد اطمینان‌بخش به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه هم اکنون سهم گردش دارو در جهان 11 هزار میلیون دلار در سال است، گفت: سهم بازار دارویی کشور 10 هزار و 700 میلیارد تومان است و میزان اشتغالی که در حوزه دارو وجود دارد و نقشی که در تولید ملی ایفا می‌کند بسیار اهمیت دارد.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: باید برای افزایش تولید ملی رابطه معناداری با صادرات برقرار کنیم و اگر بخواهیم در منطقه از فرصت‌های پیش آمده استفاده کنیم و دارو را صادر کنیم باید به کیفیت اهمیت دهیم تا منطقه نیز به اثربخشی محصولات ما اطمینان پیدا کند.

ربیعی در پایان تصریح کرد: اگر به گونه‌ای کمک کنیم که صنعت داخلی پیشرفت کند و زمینه صادرات را فراهم کنیم بسیار خوب است چون مصرف دارو در دنیا کاهنده نیست و فزاینده است و با سرمایه‌گذاری می‌توانیم روی کیفیت به صادرات کمک کنیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار